Reklama

Reklama

Slices of Life

všechny plakáty
Horor / Sci-Fi / Thriller / Povídkový
USA, 2010, 107 min

Obsahy(1)

Film tvoří čtyři krátké příběhy. Mira se probudí v motelu na opuštěném místě a trpí úplnou amnézií. Technik v testovací firmě vypustí smrtonostný virus. Těhotná žena má vize, ve kterých jí ďábel bere dítě. Bratr a sestra se rozhodnou utéct od zlých rodičů. (LIVINGDEAD)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Poviedkový horor, ktorý mohol byť fakt dobrý, ale nulový rozpočet bolo cítiť na každom kroku. Nápad skvelý - hlavná hrdinka trpiaca stratou pamäti sa dostane k záhadnej knihe a prečíta si tri príbehy: Work Life, Home Life a Sex Life. Poviedky majú vzostupnú kvalitu. Prvý je vlastne zombie horor (prípadne demon horor, opäť to neviem rozlíšiť). Na zombíkov sa premenia všetci zamestnanci technologickej firmy, a nakazí ich počítačový program. Záver ušiel, ale chcelo by to viac gore, takže ma to veľmi nezaujalo. Home Life už bol lepší. Tentokrát sa jednalo o tehotnú ženu, ktorú prenasledujú duchovia unesených detí. Záver bol síce predvídateľný, ale na konci nás čaká pekná gore scénka a pochváliť môžem aj kvalitnú hudbu. Vzhľad detičiek bol však strašný, smiešne digitálne masky si mohli odpustiť. V poslednom príbehu máme súrodencov, ktorí (pravdepodobne) zabili svojho násilníckeho strýka a sú na úteku. Ukryjú sa v dome, ktorý nie je celkom prázdny a čaká ich nejedno prekvapenie. Jednoznačne najlepší príbeh. Ten masakrálny záver s hektolitrami krvi som si vychutnal plnými dúškami. Takže celkovo fajn, nenudil som sa a každá poviedka je o triedu lepšia ako tá predchádzajúca. Tak či tak som čakal viac, okrem originality a gore sa toho veľa pochváliť nedá. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože že já Kok..! vůbec koukám na takovéhle filmy no katastrofa ve švech směrech nemá cenu tady něco psát vůbec. Ale cesta k lepšímu hororu bohužel za to stojí. ()

Reklama

Reklama