Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

  • Česko 10 důvodů proč tě nenávidím (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sotva Cameron James nastoupí na novou střední školu, zamiluje se do všemi obletované studentky Bianky. Jenže té se líbí hezoun Joey Donner, proslavený ve škole hraním v reklamách. Joe se vsadí, že dívku sbalí. Potíž je v tom, že Biančin přísný otec nařídil, že Bianka může jít na rande, pokud půjde také její starší sestra Katarina. Jenže ta o randění nestojí a ani kluci se o ni právě neperou. Katarina se totiž netají hlubokým despektem k okolí, a ke klukům obzvlášť. Pokud tedy chtějí Cameron nebo Joey dostat Bianku na rande, musí sehnat někoho, kdo by pozval její sestru. Jediný, kdo je k tomu ochotný, a to ne zadarmo, je Patrick, který nemá dobrou pověst a o jeho roční nepřítomnosti koluje řada divokých historek. Brzy Patrick zjistí, že Katarina bude velmi tvrdý oříšek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (588)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Slabota. Sklamanie. Vôbec som s tým nebol spokojný. Nemám žiadne predsudky voči americkým, teenagerským, romantickým komédiam. To iste nie. Rád občas zabrúsim aj do tohto lacného filmového subžánru. Ale tento snímok ma naozaj ničím nezaujal. Určite nenajdem desať dôvodov, prečo by som mu mal dať nadpriemerné hodnotenie. Nenajdem ich ani päť, ba ani len aspoň tri. Bolo to jalové, fádne, nudné. Nenašiel som si absolutne žiaden vzťah ku hlavným postavám. Nezaujal ma dej. Nepáčilo sa mi to. * ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Když to budu hodnotit v rámci žánru, tak je to fakt povedený. Jsou tu hezčí mladí lidé, navíc i poměrně slušní herci, občas je to vtipné a původní námět má svoje kouzlo. A taky soundtrack se povedl. Jak tu někdo píše níž, když to jde odpoledne, nepřepnu to. A to je o dost víc, než bych řekl u většiny jiných rom-kom. Byť tedy nemohu říct, že bych se tu u něčeho vyloženě smál. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

já si nemůžu pomoc.. ale mám tenhle film děsně ráda... Julia Stiles jako mrcha, kterou má za prachy zkrotit Heath Ledger... ale to by nebyl romantický film.. kdyby se do sebe nezamilovali?? nikterak zvlášní záplatka či jinak vybočující zajímavost.. ale film který asi většinu lidí nenadchne ale ani neurazí ;) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nenáročná teenage romantika na motivy Shakespearovy komedie. Skoro se divím, že mě vždycky tenhle film míjel, ale konečně jsem to napravila. Čiší z toho nostalgie starších romantických komedií, je to dobře obsazené, zábavné, s chytlavým hudebním výběrem… a samozřejmě bylo fajn vidět mladé „nadějné“ herce Heatha Ledgera a Josepha Gordona-Levitta. Nemám v podstatě co vytknout. ~(4,0)~ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavná, romantická komédia v období HIGH-SCHOOL, ktorá rozhodne nesklame ale pobaví. Vôbec som sa pri tomto filme nenudil...............Soundtrack Richard Gibbs: 1. I Want You To Want Me - Letters to Cleo [3:25] ,2. F.N.T. - Semisonic [3:29] ,3. I Know - Save Ferris [2:52] ,4. Your Winter - Sister Hazel [4:39] ,5. Even Angels Fall - Jessica Riddle [3:27] ,6. New World - Leroy [3:02] ,7. Saturday Night - Ta-Gana [4:26] ,8. Atomic Dog - George Clinton [4:44] ,9. Dazz - Brick [3:24] ,10. The Weakness in Me - Joan Armatrading [3:32] ,11. War - The Cardigans [3:57] ,12. Wings Of A Dove - Madness [3:00] ,13. Cruel To Be Kind - Letters to Cleo [3:01] ,14. One More Thing - Richard Gibbs [3:02], ()

Galerie (64)

Zajímavosti (30)

  • Volnou předlohou žhavě současného příběhu s letitou zápletkou je Shakespearova komedie "Zkrocení zlé ženy". (Roby)
  • Když má Bianca (Larisa Oleynik) hodinu tělocviku, resp. střílení, střelí šíp do učitele. Hned se k němu všichni seběhnou a pošlou jednu holku pro lékárničku. Ta sice běží, ale za chvíli je vzadu vidět, jak se zastavila a jen se tam poflakuje. Že by jí ta ochota tak rychle přešla? (Roby)

Související novinky

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

Meryl Streep jako šéfka ženských Expendables?

29.10.2013

Tak to je hodně bizarní představa. Kupodivu se ale nejedná o internetový klep, nýbrž o přání producenta Aviho Lernera, podepřené už i konkrétní nabídkou. Rokování taktéž probíhají s Cameron Diaz,… (více)

Reklama

Reklama