Reklama

Reklama

Dokonalá skrýš

Trailer

Obsahy(1)

David (Sean Faris) a Emma (Briana Evigan) se konečně nastěhují do nového vysněného domu, ale po krátkém čase zjistí, že ve zdech domu je ukryto velké množství drog. Když se mladý pár rozhodne odejít, zabrání jim v tom ozbrojený soused Spector (Dolph Lundgren) s komplicem. Následně zjišťují, že dům není jen obyčejnou skrýší drog, ale také operačním centrem drogového bosse, který je pohřben pod podlahou domu. David a Emma se musí vydat na útěk před zabijáky, kteří chtějí všechny drogy i důkazy zpátky. (ssfan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Testament 

všechny recenze uživatele

Tak se podívejme, co nám Dolphík vyvádí...Mňo, hraje hajzlíka, co obklíčil s parťákem dům, plný drog a mladého páru. Karty jsou rozdány a jedeme. Problém numero uno- Dolph je většinu filmu neuvěřitelně mdlý, až běda. Přitom role zabijáka-magora, mu vždycky svědčila (viz. Universální voják). Vyloženě hloupá mi přišla scéna, kdy za dveřmi si "stěžuje", že je už starý. A když ho ta holka poslala jednou ranou k zemi, proboha, ten chlap má skoro dva metry!!!A svaly mu taky nechybí. Hrůza. Nastane ale, hlavně ke konci, pár zajímavých scén, malinko překvapení, takže nakonec jsem to celkem přežil a dno jako Retrograde, nebo Lovec bouřek, to není. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

To byla ale hovadina. mladej pár najde v novym baráku hromadu heráku a v tu chvíli na ně vletěj Dolph s Hispáncem, kterým nejde ani tak o drogy jako o bosse, co se válí pod podlahou. A tak začne naháněčka barákem plnym zabezpečovacích nástrah, který, alespoň z mýho pohledu, nemaj žádnou logiku. Atmosféra nula, napětí nula, herci to samý, ačkoliv Dolph odevzdal svůj snadart. Navíc se tu všichni bez výjimky chovají jako banda idiotů. Tupá nude. 10% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film vyzeral dve tretiny celkom dobre a možno miestami aj napínavo. Vyrušovala ma len kamenná Dolphova tvár, ale hlavne hysterické herectvo Briany Evigan, herečky, ktorá sa doteraz preslávila snáď len hlavnou úlohou v klipe Numb od Linkin Park, inak nič. Záver film to však položil skoro rovno do odpadu. Toľko nelogických a do očí bijúcich vecí, to sa len tak nevidí. Blázon vás ma za rukojemníka a vy prvé, čo urobíte je, že sa mu vytrhnete a začnete ziapať, čo si tým akože pomôžete? Na iného potom mieri 40 policajtov a on je taký sprostý, že samozrejme vytiahne zbraň. Ale keď tých 40 policajtov začne strieľať na toho jedného, on bez problémov prežije, dokonca si leží na lehátku ešte za úsvitu a nič mu nie je.  Iný zranený je v sanitke a absolútne nikto pri ňom, na čo zdravotníkov. Je to teda film, ktorý nebude dávať zmysel ani malému dieťaťu, mohli sa posnažiť to dať aspoň trocha do reálu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ano. Ona prostě musí být veterinářka, aby je dokázala ošetřit a on musí být účetní, aby mohl odhalit gansterské účty drogových dealerů. Tak samospásně vymyšlený příběh jsem opravdu už dlouho nezažil. Suché, nudné, předvídatelné s neskutečně hloupým závěrem. jediné, co si z toho budu chvíli pamatovat je vzhled hlavní hrdinky a potěšení vidět Lundgrena zase v záporné roli. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Bohužel ničím překvapující film. Dolph je tu neuvěřitelně toporný, avšak na jeho obhajobu musím říct, že někdy i správně odporný, jako pravý záporák. Děj filmu je ovšem prošpikován trapnostmi, nelogičnostmi a tak neuvěřitelnými klišé, že jsem to v podstatě dokoukal jen kvůli Dolphovi. Závěr pak totálně pohřbil už tak špatný film. 40% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film nesoutěžil na žádném festivalu a byl 11. 5. 2012 uveden do kin jen na požádání jejich majitelů a sponzorů. (Terva)

Reklama

Reklama