Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Absolventi jedné střední školy mají dnes šťastný den, právě složili svoji zkoušku dospělosti. Dost velký důvod k oslavě, a to ne jen tak k ledajaké. Chce to velký mejdan, který si každý užije po svém. Kenny Fisher jde na večírek s jediným cílem, chce skoncovat se svým panictvím. Netuší ovšem, že nedopatřením zůstane celý večer zavřený v koupelně se svou kamarádkou z dětství Denisou. Holky se baví o tom, že se Amanda po čtyřech letech rozešla s nafoukaným školním krasavcem Mikem, některé Amandu litují, jiné jí to přejí. Jen Preston je na vrcholu blaha, protože svou půvabnou spolužačku tajně miluje od první chvíle, kdy vstoupila do třídy. Večírek na rozloučenou probíhá jinak, než si všichni představovali. (TV Nova)

(více)

Recenze (39)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemná, lehce uvědomělá zábava čekala na tomto velkém pomaturitním mejdanu, kondenzátu teenagerských komedií, kde se mezi tucty roliček známých tváří proplétaly linky několika postaviček (vyznat se dávné lásce, rozejít se?, poprvé zasexovat, pomsta nerdů). Ze spousty NEfekálních fórků k trapárnám sklouzl jen zlomek, naopak střízlivý, pohádkově romantický závěr (i díky krásné Jennifer) nakračoval ke 4. hvězdičce. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto hovorím megacasting! Ani jeden z hercov nikdy nekopal za vyššiu ligu, zato každý sa objavil aspoň v jednej z klasík 90.kového teen žánru, prípadne filmov nového milénia, ktoré mu nasledovali. Každý! Rovnako cameá ako vedľajšie úlohy, všetci sú známi zo seriálov a komédií a oddychoviek, a väčšina z nich na svoju popularitu iba čakala a vážne neviem kto to všetko spískal, no ťažko mohol tušiť, kde bude väčšina z nich dnes. Dokonca Jason Segel tu debutoval. Dvoma slovami: Ťažká pohoda. Ani tá Jennifer mi nevadila. Už nejakú dobu mi strašne lezie na nervy, ale tu bola proste na zožratie. Klasika pokleslého žánru, rovnako ako Trójska vojna. Klasika žánru, ktorý milujem a posledný v Bulšite parodovaný film, čo mi doteraz unikal. A soundtrack nemal chybu. ()

Reklama

Luff 

všechny recenze uživatele

To bylo tak super! Videla jsem to náhodou na nocni v praci a zaujalo me to na prvni pohled. Tolik znamych tvari. A absolutně nenudnej děj filmu. A ten konec? O muj boze. Tak blbej úsměv jsem snad mela naposled kdyz jsem se zamilovala do sveho pritele. Aaaaa! Nadhera. Vtipny. Romanticky. Priblbly. Pubertacky. Kouknu znovu! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vcelku tradiční teen komedie o tom, kterak hoši a dívky odmaturovali a jak jim jeden jediný večírek rozházel životy. V hlavní roli posh dámička Jenn Love, Herecky se od té doby ještě hodně naučila, ale už tehdy měla svůj pověstný břink. Ve vedlejších rolích najdeme takové jako Melissu Joan Hart, Liv Tyler nebo Selmu Blair. Klasická devadesátá v rozpuku. Takže pokud patříte k té jejich generaci, tak ano. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewit… v tomhle filmu je opět neskutečně supersexy, roztomilá, překrásná, úchvatná a fantastická. A úplně každej se jí tady snaží sbalit, což se vůbec nedivím. Jak může být někdo tak krásnej, jako ona? Vážně jí to sluší a vydržel bych se na ní dívat úplně celý den, i kdyby hrála ve špatném filmu, což jsem tak nějak čekal, že tenhle film bude. Čekal jsem přinejlepším veleprůměrnou teenagareskou komedii, ale dostal jsem mnohem víc a to plné hodnocení je rozhodně zasloužené. Scénář je naprosto báječný, má spoustu fajn nápadů (představovací medailonky, závěrečné dovětky, výborně natočený úvodní flashback) a navíc je fakt ohromně vtipný a zábavný, humor je povětšinou inteligentní, rozhodně nejde o fekální komedii typu Prcičky, což je rozhodně dobře. A navíc to obsazení! To obsazení... jedna velká budoucí hvězda vedle druhé, ať už na větším prostoru či jen v jediné scéně. A Seth Green je tady naprosto, ale naprosto fantastický a totálně nejlepší ze všech. A ten závěr je moc fajn. Tuhle vynikající komedii jsem rozhodně neviděl naposledy a příště už na ní rozhodně nebudu koukat jen kvůli Jenn Love, ale protože je fakt naprosto výtečná. 100%. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Melissa Joan Hart není uvedena v titulcích. (Pumiiix)
  • Natáčelo se od 27. října do 19. prosince 1997 v Kalifornii (USA). (BMW12)
  • Jason Segel v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama