Reklama

Reklama

Kurýr pracující pro místního mafiánského šéfa musí doručit záhadný balíček, zatímco jej pronásleduje skupina neobvyklých gangsterů. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem veledílo, ale musím uznat, že mě snímek vcelku zaujal. Děj není nijak složitý, ale po dramatické stránce z něj bylo vytlačeno vše. A tak se ani tak nejedná a čistý akční film. Hromotluk Steve Austin se zhostil hlavní role a nedopadl zase až tak špatně. Dramatizaci zvládl stejně tak dobře jako akční scény, které tu jsou jen jako nezbytným doplňkem. Dolph Lundgren opět jako záporák, takže jak se dalo předpokládat, moc prostoru tu nemá. Ale je zajímavý. Příběh tedy staví hlavně na ději. ()

64B 

všechny recenze uživatele

Film svému žánru ostudu rozhodně nedělá, ovšem není to žádný filmový zázrak či zážitek. U těchto nízkorozpočtových filmů často film přetáčím (přeskakuji nudné pasáže), ale tentokrát sem to neudělal, film mě vcelku bavil a byl koukatelný, i když strašně moc předvídatelný (ve scéně, kde Němec pošle "domácí film" a pak padne hláška že docela dobrý, na to, že je to nemocnej člověk mi bylo hned jasný, kdo nebo co je opravdu zásilka (jinak by to tam rozhodně nebylo zmíněno). Takže celkově za 3*, za Dolpha a za nějaký ty bitky. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Steve Auston a Dolph Lundgren je dost dobrá dvojice na to, abych se chtěl na snímek podívat. Bohužel po zhlédnutí nemůžu úplně plesat. Ani si postesknout. Steve jako hlavní hrdina docela ujde, snímek je dostatečně drsný, Dolph se vyžívá v mučení a jde mu to celkem dobře, jenže stejně mám pocit, že ta pointa na nějaký vyšší nadprůměr rozhodně nepostačí. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Klasická střílecí fackovaná,navíc tahle je velice kvalitně obsazená. Těžkotonážní Stone Cold se sice pere pořád jako godzilla ale zbourá tady uplně všechny a každýho. Lundgren sice moc na place nepobil ale jeho germán byl nebezpečnej řízek a opět u mè boduje. Jinak je to správný béčko kde neni nouze o zajímavý bitky,hlášky i povedený přestřelky. Spokojenost ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zásilka patří rozhodně k tomu nejlepšímu, co zatím Steve Austin natočil. A to z jediného a přitom tak jednoduchého důvodu. Tvůrci totiž konečně pochopili, že Austin není herec dramatických rolí a o filmy, kde se bude pokoušet o cokoliv jiného, než o rozdávání krutých ran nebude mít nikdo zájem a bude za ně sklízet jen posměch. Austin je především rváč, zápasník, hora masa, která potřebuje na plac jen bandu otloukánků, kaskadérů, kteří budou po jeho nelidských ranách padat jak mouchy a on bude skrz ultrahrozivý škled cedit superdrsný hlášky. A právě v Zásilce se k této mé představě tak nějak přiblížil zatím asi nejvíce. Ano, v Zabij, nebo budeš zabit šlo také především o akci, ale tam byla vážně trestuhodně slabě zpracována, tady je to naštěstí úplně jiná káva, sice i zde střihač s kameramanem nadělali pořádnou paseku, nicméně pořád je to v mezích snesitelnost, choreografie soubojů je tak poměrně přehledná, nejde tedy o žádné moderní chaotické mávaní rukama, nohama, je vidět, že Austin má z ringu skutečně naučeno, svýma kladivama se tu ohání vážně efektně a kurevsky nekompromisně a především je toho všeho skutečně dost. Zápletka Zásilky je ale jinak jak se přepokládalo béčkově mizerná a nenápaditá, ale právě díky časté frekvenci soubojů to tentokrát ani moc nevadí. Zmínit pak musím ještě samozřejmě Dolpha Lundgrena ve vedlejší roli, ke kterým se začíná uchylovat čím dál častěji, a pravdou je, že i přes minimum stráveného času na sebe opět dokázal pokaždé strhnout veškerou pozornost, ovšem je na něm už vážně hodně znát, jak moc nám kluk stárne. Každopádě, The Packega je docela zábavná akční jízda, určitě tedy v těžce béčkovém provedení, nicméně mající koule, šťávu a poprvé vážně okulahodícího akčního Austina! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Po filme Hangar 14 (2011) je to už druhá spolupráca hercov Steve Austin a Darren Shahlavi. (Johnny.ARN)
  • Na reklamnom stojane pred benzínkou šípka z toho istého pohľadu raz ukazuje k nej a raz opačne. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama