Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (251)

dee-key 

všechny recenze uživatele

Když pominu ten zprasený začátek a pak pár dalších prasáren během filmu, konstatuji, že je to docela vtipná komedie. Nápad je to dobrý a kromě několik ryze živočišných, tupé masy Američanů bavící vtipy, měl i pár docela úsměvných nápadů. Takže s přihlédnutím k faktu, že Ferrella považuji za totální imbecila jsou tři hvězdy celkem dobré. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem humor a holky nahoře bez. Naneštěstí se scénárista a režisér nechali unést a zapojili tolik emocí, že Láska nebeská je oproti The Campaign jen ochuzeným vývarem z kostky s absencí emocí. Intro bylo perfektní, avšak pak se zjevily ty nechutné emoce a člověk měl definitivně zkažený zážitek. Kdyby ve snímku neúčinkoval Zach Galifianakis, tak by nemělo pražádný význam koukat na TOTO. 60% Celosvětový výdělek k 27. 12. 2012: $103,430,245 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že politické filmy moc nemusím, a to ani v případě, pokud se jedná o komedii, respektive parodii. Musela by to být parodie opravdu dobrá, ale to o snímku "Volte mě!" vůbec neplatí. Postavy jsou zde karikatury a to je hlavní problém, protože přesně víte, jak se budou chovat, aby se to v závěru zlomilo a oni udělali něco velkého. Spojení Will Ferrell a Zach Galifianakis jsou zárukou alespoň nějakého toho humoru, i když se většinou nejedná o humor nějak převratný. Sem tam se tu najde nějaký ten vtip, který je dobrý, kterému se člověk zasměje, ale v konečném důsledku se jedná jen o další sprostou a nevybíravou komedii. Je vulgární, je drsná, ale dle mého skromného názoru není dobrá. Ferrell a Galifianakis zde předvádí, jak jsou schopni zahrát roztodivné charaktery, Galifianakis jde tak daleko, že je v podstatě gay kandidátem, Ferrell je zase ten pravý Američan. Koho chce Amerika víc? Člověka z lidu, který mluví jako chlapík s něčím zaraženým do zadku, nejspíš s něčím růžovým, anebo člověka, který má v hlavě kulové, ale dokáže hrát podle scénáře, který se mu dá? Ano, v konečném důsledku je to vlastně úplně jedno, protože nesmíme zapomenout na poselství, které film přináší v závěru. Ne, tohle jen tak nekousnu. Podle mě velmi zbytečný film, kterému se dostalo financí, jež by se mohly využít lépe. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/volte-me-sousedska-hlidka-universal.html ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděno v RegioJetu po cestě z Prahy do Brna. Není to špatné, ale jak co a jak kdy. U něčeho jsem se bavil docela slušně a některé ty nápady se mi líbily, navíc místy to dokáže být docela přesné (včetně toho, jak dav jedná naprosto bezhlavě, ať stojí na jakékoli straně barikády), jenže to kazí nemalý počet trapných scének jak z kdejaké podprůměrné americké komedie, kvůli kterému to chytřejší v tom prostě vyniknout nemůže. A kvůli tomu to celé bohužel spadlo do průměru a dokonce ani nevím, jestli se mi to spíš líbilo nebo ne. Tak moc neutrální dojmy z toho mám. Tak jako tak, charakter Martyho Hugginse je zpočátku takový, jako by vypadl z Ligy gentlemanů, to se mi popravdě celkem líbilo... :D 3* ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No to bola kravina. Ešteže som mal pár pív vypitých inak by to nefungovalo. Najprv negatíva. Zach nie je ani trochu vtipný. Jeho postava, jeho prejav, jeho vzhľad, proste všetko ma sralo. Taký tučný sráč. Vlastne už ani tak tučný nie je ako býval. Willa nemám rád ale v porovnaní s Galifianakisom je vinikajúci. Tá slúžka Číňanka by si zaslúžila päsťou. Rovnako ako Galifianakisova manželka. Kopec vecí je trápnych. Proste hovorím o celých pasážach, ktoré tvorcovia nezvládli. Klady? Ako človek znalý politického marketingu oceňujem, niektoré interné vtipy a celkové parodické zobrazenie určitých častí kampane. Zasmiať sa dá aj mimo to. Hlavne kvôli pár vydareným vedlajším postavám a obstojnom Ferrellovi. Špeciálna pochvala patrí Dylanovi McDermotovi. Vtipné minicameo má aj Goodman. 60%, ale nebyť piva tak idem ešte nižšie. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Cam Brady (Will Ferrell) vo filme konfrontuje okrem iných aj psíka Uggieho. Tento Parson Jack Russell teriér získal za svoj výkon vo filme The Artist (2011) Zlatý obojok (tzv. “psieho Oscara“), cenu pre najlepšieho psieho herca vo filme. (MikaelSVK)
  • Malou roli si ve filmu zahrál i John Goodman, který se objeví jako kongresman v televizi na závěr filmu. (Dr Lizal)
  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)

Reklama

Reklama