Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou této lehké komedie, v níž se smích mísí se slzami, je půvabná absolventka Hudební akademie v San Francisku Claire Goldsteinová. Ve třiadvaceti je vynikající pianistkou se skvělou budoucností a přesto se jí život začne rozpadat pod rukama. Není přijata do prestižní soutěže klavíristů, její přítel se s ní rozejde a kvůli zemětřesení přijde o byt. Osamělá dívka ztrácí odvahu bojovat a vrátí se domů, kde se chystá svatba starší sestry. Jenže ani její neurotická rodina není bez problémů a Claire nemá zdaleka vyhráno. Z citových i existenčních trablů ji vyvede poznání, že láska k muzice je pro ni tím nejlepším lékem na každou bolest. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

plechulka 

všechny recenze uživatele

Clara a její kamarádi i rodiče jsou naprosto uvěřitelní a reální a narozdíl od většiny romantických, ženských, zamilovaných - nebo jak tento druh filmů nazvat - spektáklů můžete uvěřit, že Goldsteinovi nejsou vymyšlení a někde ve Frisku žije rodina, která má podobné radosti a starosti jako Vy. Clara se pokouší zapomenout na zrádného bývalého pomocí čokolády, alkoholu, lehkých drog a balení kluků na večírcích své protřelé přítelkyně ("víš proč chtěj všichni Monu Lízu? Protože nikdo neví, jestli se směje, posmívá, šklebí nebo nudí - a to vzrušuje. Hraj Monu Lízu a budeš mít každého, na koho si ukážeš!"). Táta Goldstein řeší krizi středního věku vypálením své kanceláře, maminka experimentuje s tradiční židovskou kuchyní s nevalným výsledkem, babička do všeho remcá a Clařina starší sestra si připadá jako jediný normální člověk, který chce normální svatbu.... Chvílkemi se smějete a chvílemi je Vám do breku - prostě život! Tenhle fil DOPORUČUJU!!! ()

Reklama

Týnkaa 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi přímo učaroval, jde o to, že to není typická nacukrovaná komedie, všechno je tak nějak... REÁLNÉ... Je to první film u kterého mi vůůůbec nevadí, že má otevřený konec... dokonce by mě snad i mrzelo kdyby to skončilo nějakým nahraným happyendem... zápletka je jednoduchá, ale o to lepší :) No zajímavý, výborný, srandovní, smutný, opravdový film, víc nevím co říct... :) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Dobrá zábava, ktorú pozdvyhuje reálna klavírna hra nesmierne talentovanej Alici Witt + niekoľko veľmi vydarených house párty scén, ako napríklad so spoločenskou horu Scrabble alebo zážitky rodičov zapríčinené natuningovanými hubamy :D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama