Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svět podlehne změně - všechny striptérky a mladé dívky, chystající se do této práce, se promění v zombie. V místě, kde se šíří nákaza, spojí své síly mladý kujón a zkušený zabiják. Během útěku narazí na rapera, který chce vydělat na zombie tanečnicích. (konex)

Recenze (7)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

..snímok ako taký , je len ďalšiou súčasťou filmového pseudoreťazca a tým pádom si nezaslúži obkec ( ak sa samozrejme nexceš prezentovať , prípadne máš nutkanie vyjadriť sa úplne ku všetkému, za účelom zvýraznenia svojej identity ). Takže - Lloyd podporil ďaľší indie / Linnea si škrtla Xté neveselé nič a Daniel sa do toho priplietol pri hľadaní svojho agenta na úteku . Použiteľné len na party , ako hru - " Ktorá scéna je vysatá z ktorého snímku? " . ( získala som party striebro ). P.S. Hodnotím filmovú odrodu v titulnej zátvorke . ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Jasně, na originální Zoombieland to nemá ale nápad, že všechny "umělkyně" u tyče se stanou zoombie není tak blbý :) A rapující Daniel Baldwin k tomu? :) ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je film nebo noviny? Nepočítám to jako film, tudíž to nesplnuje podmínky, tudíž odpad je pochvalou. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Stripperland“ je jedna z nejhorších hororových parodií, co jsem kdy viděl, a co si budeme namlouvat, je to jeden z nejhorších hororových filmů, jaké jsem kdy viděl. Tohle je urážka parodie, je to urážka filmového umění a celkově prostě špatný film, který už nikdy znovu nechci vidět. Když ve filmu nevidím ani trochu snahu o to, aby to za něco stálo, tak to je vážně k divákům kruté. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ach jo já na noví horory asi nejsem nebo si vybírám sračky. Ted jsem ohodnotil Rift který byl šílená sračka a teď tohle. Tomuhle dávám o bodík víc za slušné gore, ale jinak je to stejný případ jako Strippers vs. werewolves. Levná kravina která se pokouší rozesmát ale nejde jí to. A když už je tak zoufalá že si to sama uvědomuje hodí sem nějakej ten cákanec krve. Příběh je hloupý a cestování hlavních hrdinů je retardované celou dobu jsem si říkal "Proč tam jdou?". Navíc přehnaná délka tomu nepomohla. Doghouse je o daleko lepší. Nikdy víc. A nikdy víc horor se striptérkama. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama