Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda žije v New Yorku, kde pracuje jako restaurátorka obrazů pro Metropolitní muzeum, a přestože je půvabná, milá a chytrá, štěstí v lásce se jí vyhýbá. Svého posledního přítele přistihla v posteli s jinou a rozhodla se odstěhovat. Nové bydlení si najde v prostorném bytě v East Side, který sdílí společně s Roxannou, Jade, Candi a Holly, čtyřmi dívkami, které pracují jako modelky a jejich život je jedním velkým mejdanem. Ty se jí sice pokusí najít toho pravého, Amanda se však nového vztahu bojí a nemá chuť pouštět se do dalšího milostného dobrodružství. Její rozhodnutí ji však začne opouštět, když se náhodou seznámí se sympatickým sousedem Jimem Winstonem, údajně úspěšným podnikatelem v oblasti módního průmyslu. Je jím natolik okouzlena, že se to promítne dokonce i do Tizianova obrazu, na kterém právě pracuje. Přestože doufá, že právě on by mohl být tím pravým, váhá, protože se bojí dalšího nezdaru a zklamání. Pak ale uvidí v okně, jak Jim ve svém bytě někoho zabil. Šokovaná dívka zavolá policii, ale ta nenajde žádné stopy po údajném zločinu... (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

Gabra 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, jak tohle ohodnotit. Sympatičtí hlavní hrdinové a i docela pěkná romantická komedie, kdyby ji nepodtrhli těmi svými šílenými vtípky, které trapnější být nemohou. Á, už zase záchod a smrad, přitroublé modelky (zvlášť ta, co pořád vráží do nábytku je skvělá), chvílemi velmi slabý scénář a špatně oblečená hlavní hrdinka. (Vím, to bylo schválně)... Když ono by stačilo pár tahů a vytáhli by to o tolik výš. A to mě vždycky akorát tak naštve! No, ukecali mě, 30%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Až na jedno docela velké překvapení byl film celkem o ničem. Solidní zápletka, to jsem nečekal. Nicméně zpracování bylo dosti zlé. Velice málo vtipu, pár trapných scén a situací, na romantický film docela málo romantiky, podivná atmosféra a místy velká nuda - prostě nepovedené. Vtipných momentů je tam tak na prsty jedné ruky. Myslím, že z toho mohlo být více, námět nebyl úplně zlý. Ale výsledek ano. Howgh! ()

Reklama

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

No, nic moc upřímně. Monica Potter je sice fajn, Freddie Prinze Jr. je fešák, film má super soundtrack a pozitiv bych asi ještě pár našla, ani tomu navzdory mě to ale nijak zásadně nechytlo. Jasně, občas jsem se zasmála a některé vtípky byly dokonce vtipné(!), většinu munice ale podle mě režisér vystřílel naprázdno a to ani nemluvím o scénách, které byly vyloženě trapné (všichni víme). Takže dvě a buďme rádi... ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

A zase romantická komedie. A zase mi byla doporučená. A zase mužem. Romantických klišé je tentokrát nad míru. A hloupostí - už jen první seznámení s Amandiným přítelem - má s ním rande a on spí (má sex) s jinou ženou v jejich bytě !!!!! Aby film měl i nějakou zápletku, mimo hledání toho PRAVÉHO, flákne se do něho "Okno do dvora", které je strašně uměle našroubované a málo uvěřitelné. No a obraz, co dostala Amanda k restaurování, kde musí dodělat obličej jedné postavě, a ano, ta postava je ON, působí jako PĚST na oko a být její šéf bych ji vyrazil. Fekální humor je nadbytečný a na modelky je pěkné pokoukání (hlavně ta konkoládová). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// *film JE s malou krimi zápletkou, JE s překvapivě vtipným fekálním humorem *film NENÍ úplně normální, NENÍ o psovi/// Zábavné a dobré. Tedy spíše překvapivě, protože od herců jsem moc nečekal. Tahle komedie je hodně střeštěná a má spoustu střeštěných scén. Nahádou jsem se u nich dost dobře bavil, takže proč hodnotit tento film špatně? Mě pobavil./// Celkem 74%/// ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Tizianův obraz, který začíná Amanda restaurovat, se jmenuje Bacchanálie a visí v madridském Pradu. (Jezinka)

Reklama

Reklama