Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Louisinu matku právě pustili z vězení a Louise ke svojí matce vždy vzhlížela. Louise ji ve všem následuje a brzy vstupuje do světa party, drog, mužů a rychle vydělaných peněz. A zdá se, že všichni zapomněli, že je ještě dítě.  Louise žila se svojí babičkou, dokud její matka byla ve vězení. Jenže teď ji propustili. Louise vidí svoji matku jako perfektní a okouzlující ženu. V očích puberťačky je Susan správňácká, rozhodná a naprosto neodolatelná. Louise zoufale touží po mateřské lásce a uznání, a tak ji následuje na velkou párty, na které stráví celou noc po mámině boku. Pod máminými křídly, poznává Louise zcela nový a vzrušující svět. Svět plný drog, mužů a rychlých peněz. Jenže počkat! Louise je přece stále ještě dítě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na seveřanech mám rád, že se s tím vůbec neserou, ostatně jako osud s většinou z nás. Z mý strany můžu říct, že film je realnější než by se podle zdejších komentářů mohlo zdát. To se tak někdy stává, že když je matka píča může svému dítěti, korn v pubertě slušně rozhodit sandál. Tohle byl mezi dramaty opravdu nadprůměr. Psychologie hlavních postav je tu zobrazena na výbornou. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film zo života obyčajných ľudí s „neobyčajnými“ problémami. Príbeh, ktorý nám film porozpráva, vôbec nie je výmyslom, práve naopak. Vďaka skvelým hereckým výkonom (Frederikke Dahl Hansen, Anne Sofie Espersen, Kirsten Olesen) tie problémy dokážeme ešte viac prežiť. Na druhej strane, kvôli réžie (nerovnomerné rozložené tempo príbehu) však film zostáva „len“ priemerným. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Trošku mi v tom filmu chyběl větší zájem ten film vůbec sledovat. Přišlo mi to na sever takové obyčejné, chvílemi až nezajímavé. A to, jak mám severské filmy rád, mě docela překvapilo. Neřikám to právě u Skandinávie často, ale tohle byl mezi dramaty opravdu průměr. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tak si nemôžem pomôcť, ale kedˇ príde Susan do bytu Hansa (1h 12m 50s ) a nájde mladú na balkone a po tom, čo ju sotí vedľa neho na gauč, si ide zapáliť cigu. V 1h 13ma 19s po tom, čo si utrie zaslzené oko, urobí rukou také gesto, že som sa skoro zdrbal z kresla na zem! Ono to gesto sa dá očakávať, ale tak vymakane.... no skoro ma jeblo tu od smiechu! Musel som si to pustiť ešte niekoľko krát po sebe! No a ešte grandpa v helme nemal chybu na konci! I napriek pár do očí bijúcich hovadinám, ma to bavilo. Oddychofka k pivu, v sobotu večer, ak nikam nevyrážate. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Určitě je dobré si brát rodiče za vzor a většina z nás si je alespoň z části bere. Otázkou je, jestli žena v tomto filmu své dceři matkou vůbec někdy byla.. A to si právě nemyslím. Jinak výborný vizuál, silný příběh.. Možná lehce předvídatelné. Ale podobný průběh by předvídal skoro každý, kdo má rozum, není zamilovaný, nebo nevzhlíží ke své "matce". Nízké hodnocení filmu moc nechápu. Asi pokud se tam neprolíná alespoň dvacet příběhů, nebo nevybuchují auta - je to pro publikum nuda. Lepší 4* - 85% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama