Reklama

Reklama

Beverly Hills Family Robinson

(TV film)
  • Slovensko Robinsonovci z Beverly Hills
Komedie / Rodinný
USA, 1997, 88 min

Obsahy(1)

Marsha Robinsonová moderátorka ranní televizní show o vaření často se svou rodinou jezdí na pracovní dovolené do zahraničí. Nyní ji bere do jižních moří. Jejich loď však byla přepadena piráty, jimž utekli a ztroskotali na ostrově a stali se trosečníky. Rodina se musí naučit přežít na ostrově. Po několika týdnech začnou stavět dům. Na ostrově potkají dalšího trosečníka Digga, se kterým začne chodit Jane a vezmou jej do rodiny. Na ostrově se také objeví piráti. Dokážou si však s nimi poradit? (!Malak-11!)

(více)

Recenze (3)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Podobných filmů se v 90. letech natočilo poměrně dost, pár jsem jich i viděl, ale žádný z nich se mi nelíbil. Tento pochopitelně není výjimkou, jedná se o děsnou hovadinu, hloupé kladné i záporné postavy, trapný scénář i režie. Stáhnul jsem si to jen kvůli mladičké, ještě černovlasé Sarah Michelle Gellar a ona je ten jediný důvod, proč dávám tu osamocenou hvězdu. ()

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

Celkem otřepané téma...Film není bůh ví jako zázrak, ale já se bavil...Takové 3 hvězdičky si zaslouží a Sarah mi 1,5 přidává...:-) ()

Reklama

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Křížená variace na Robinsona a Sám doma, přičemž ani jedna se nijak zvlášť nedaří. Robinsonovská část je víceméně celá nesmyslná, variace na Sám doma zase není ani trochu vtipná. Vyloženě film pro děti, který každému nad 10 let musí připadat nezajímavý a příšerně hloupočký. 30 % ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama