Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chisatovi je sotva třicet let a již má syna středoškoláka. Živí se jako spisovatel, přičemž nesmírně obdivuje práci autorky vystupující pod jménem Shunka Saki. Kdyby mohl, líbal by zem, po které mladá žena chodí. Mimo ní však citově lpí i na svém synovi Rijuovi. Proto, kdykoliv se u nich doma objeví všichni Rijuovi přátelé, je na pozoru a snaží se je za každou cenu vystrnadit. Bojí se totiž, že by si mohl některý z nich s Rijuim něco začít. Proto se nebrání požít ani projímadlo, aby se nevítaných hostů zbavil jednou pro vždy. Přes to všechno však jeden z chlapců již čtvrtým rokem urputně odolává. Je jím Shunsuke – nejlepší Rijuův přítel, který se nebojí dát Chisatovi jasně najevo, že on se jen tak vykopnout nenechá. (EMIA)

(více)

Recenze (5)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tomu se říká: teplá celá rodina. Syn, otec, strýcové i dědeček jsou všichni tak přihřátí, že se pro jistotu nikde žádná žena ani nevyskytuje a rodina se množí nejspíš klonováním. Ústředním motivem je rozhodování otce, jestli má dát přednost synově sexuální výchově nebo se věnovat vlastním pokračovacím studiím s někým jiným. Postavy vypadají dost podobně, i se tak chovají a není na nich vidět ani jejich skutečný věk. SHRNUTÍ: Žena? Co to je? O tom jsem v životě neslyšel! ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Môj druhý stret s Yaoi žiaľ neskončil podľa mojich predstáv. Animácia je miestami priemerná, miestami obrysy tváre pripomínajú postavy z iných anime svetov. Postavy sú celkom sympatické, ale charaktery postáv už veľmi dobre napísané nie sú. Príbeh ma moc nezaujal. Točí sa síce okolo sympatických, no inak nezaujímavých a nudných postáv a ich vzťahu, časom sa ku nim pridávajú ďalšie dvojice a.. nie, neprišlo mi, žeby toto anime malo akýsi hlbší zmysel. A aj keď, bol zobrazený veľmi špatne. Ako heterosexual sa mi celkom ťažko pozeralo na niektoré intímnosti a "nežné" scény (i keď podľa komentárov to pochopiteľne nebol žiadny extrém a je toho málo), ale zvládol som to, nejako. S humorom som mal trošku problém. Nie preto, že by bol zlý, ale z nejakých dôvodov som sa ani raz nezasmial. Nesadol mi, nesplnil svoj účel. Soundtrack je zlý. Pár not, hudba ktorá sa k tomuto anime vôbec nehodí, pocit, že celú hodinu počúvame jednu a tú istú skladbu. U mňa na lepšiu 1 hviezdu. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipný počin, na tento žánr. Tvůrci si odpustili nechutnosti a i těch pár intimností, které jsou zobrazené, se odehrává pouze v hlavě sexy taťky. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Opět v hlavní roli spisovatelé. Vzhledem k OVA není příběh úplně nejrozvinutější, ale je docela milý. Skvělé vyjadřování emocí, jsem se u toho trošku zasmála. Moc se mi nezamlouvala kresba, nejlépe animovaný je Shunsuke, Chisato a jeho rodina jsou jako přes kopírák. -.-" ()

Reklama

Reklama