Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morinaga Tetsuhiro studuje na univerzitě v oblasti zemědělství, přičemž hodně času tráví též v laboratoři, kde s prací vypomáhá staršímu kolegovi. Jejich vztah je vesměs dobrý a přátelský. Ovšem jednoho jarního dne se Morinaga rozhodne, že je na čase, aby svému senpai vyznal své nejhlubší city a to, že ho ve skutečnosti miluje. Jenže jeho city nejsou opětovány. Senpai se k otázce homosexuality staví s odporem, přičemž ho v tomto postoji utvrzuje i fakt, že si jeho mladší bratr našel přítele a utekl s ním do Ameriky. Přesto ale s Morinagou stále udržuje přátelství a jeho vyznání vnímá jen jako vtip. Jednoho dne se však senpai v Morinagově bytě ze zoufalství opije a v nestřežené chvíli vypije i lahev obsahující povzbuzující drogu. To také způsobí, že se jejich vztah od základu změní. (EMIA)

(více)

Recenze (5)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Alternativní název: "Stockholm syndrome, the anime" Taková krátká, dvoudílná reklama na mangu. Ale bacha, není to jen shounen-ai, nýbrž rovnou yaoi, takže je třeba počítat s tím, že ústřední dvojce neskončí jen u letmého polibku. 5/10 ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Morinaga (chlapec) se zamiloval do svého spolužáka Tatsumiho (chlapec a navíc homofob) a jak to dopadlo, když se spolu jednou opijí vypráví tohle dvoudílné OVA. Kresba mě sice zaujala na první pohled, ale na druhý už ne, navíc někde jsem četla, že je to komedie, ale vtipné mi to vůbec nepřišlo. Nezaujalo. ()

Reklama

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Romantické shounen-ai (možná i yaoi) o dvou spolužácích. Morinaga se zamiluje do staršího spolužáka a lásku mu přizná. Jenže ten nesnáší homosexuály a odsuzuje je, ale přes Morinagovi city se přenese a zůstávají kamarádi. Až do jednoho večera... konec je otevřený, tudíž mě naštval. Kresba a dabing jsou dobré. Tohle by mohl být hezký seriálek, ale vzhledem k OVA to hodnotím jenom jako průměrné. ()

Aitala 

všechny recenze uživatele

The tyrant falls in love je dvoudílné OVA podle začátku stejnojmenné mangy. První díl přináší důležité poučení: Nepijte alkohol a hlavně ho nepijte sami u spolužáka, o kterém víte, že vás miluje. Pokud to přesto uděláte, druhý díl vám ukáže, jaké problémy to přinese a jak je vyřešit. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama