Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný autor televizních komedií Seth Winnick se setkává s krásnou Chelsou Turnerovou a je si jistý, že konečně našel dokonalou ženu. Ve vzduchu to zajiskří a láska vzplane jako stepní požár. Chelsea, která se také domnívá, že tenhle muž je ten pravý, o něho rozhodně nechce přijít. Proto spolu s kamarádkou Holly vymyslí past, aby Setha lapila do manželských tenat. Nejprve se k poněkud zaskočenému milenci přistěhuje, poté ho děsí vyprávěním o svatbě a když místo zásnubního prstýnku dostane na sv. Valentýna diamantové náušnice, je z toho vzpoura. A jak známo, když se láska změní ve válku, končí žerty a romantika jde stranou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (23)

Muso 

všechny recenze uživatele

Táto komédia ma docela prekvapila, lebo od filmu+ väčšinou neočakávam vôbec nič, ale tentokrát sa vyplatilo. Falešná láska je totiž svižná komédia s vtipnými dialógmi a zaujímavými nápadmi, hláškami a navyše s dôveryhodným herectvom..("..Sprotivila si mi ženy. Teď sem gay. Ale ne jenom takovej malinkej gay,ale opravdickej veeeelikej gay...":-). ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Lehce primitivní komediální variace na Válku Roseaových v podání nepříliš populárního Frencha Stewarta a jedné z nejznámějších „více krasavic než hereček“ Bridgette Wilsonové. Jde o takovou tu komedii, které americká produkce chrlí jako na běžícím pásu a které se nejlépe uplatní jako dopolední televizní odreagování. ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

"Falešná láska" aneb jak ze dvou lidí, kteří se mají rádi, vzniknou nepřátelé na život a na smrt. Nevím, ale sledovat, jak si ti dva dělají naschvály mne bavilo možná prvních deset minut. Potom se všechno začalo zahalovat do nudné šedi a já se začal u téhle americké komedie docela nudit. A když přišel závěrečný obrat v událostech a svatba se přeci jenom začala plánovat, dokonce jsem začal otáčet oči v sloup. "Super, takže tu máme další klasický "happyend"," říkal jsem si v duchu a pomalu začal přemýšlet, že film ohodnotím dvěma hvězdičkami. Díky bohu však přišel poměrně nečekaný závěr, ve kterém všechno naštěstí nedopadlo podle klasického "happyend schématu" a to v mých očích tenhle snímek v podstatě zachránilo. Tím pádem - tři hvězdičky! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čakal jsem tuctovou romantickou komedii. Od začátku jsem dostl béčkovou tuctovou romatickou komedii, která byla dost nejasná - ta holka vypadá, že ho má ráda, ale uhání chlapa (jehož směšný přízvuk jako ze 40. let mě fakt prudil), jako by jí šlo o prachy - wtf, opruz. Akcie filmu šly dolů, když se dostalo na stupidní americký prácní systém. Zábava nastala někdy kolem 2/3, kdy hádky začali mít šťávu. Do konce to už pak šlo. Musím uznat, že se našlo i pár vtipných míst. # "Ty se nechceš milovat?" "Dobře, tak začni." "To bude nádhera. Řeknu ti, až s tím skončím, jo?" # příběh 4 | hudba 5 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

saillor 

všechny recenze uživatele

Dost zbytečná variace na Válku Roseových. Ale hlavní představitelé nemají potřebný drive - zvláště mužská polovina, stále se jen nemožně pitvořící. Nejdřív ho ona uhání jak hladová fena, pak dojde k odmítnutí a já doufala, že se konečně začnu bavit jejich rvačkami, ale marně. Jak to s nimi dopadlo a jestli žili šťastně až do smrti nebo se zřítili spolu s lustrem netuším, protože jsem vyhodnotila jako naprostou ztrátu času dál se filmu věnovat a šla radši na pivo. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama