Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anthony sa rozhodne po veľmi dramatickom rozchode s priateľom Stephenom opäť presťahovať do San Francisca. Ani jeden z partnerov sa s tým nedokáže celkom vyrovnať. Anthony sa snaží nájsť útechu v príležitostných sexuálnych známostiach, ale nedokáže sa od svojho bývalého odpútať. Tú správnu cestu sa mu snaží ukázať Gavin, iba 17-ročný prostitút, ktorý žije na ulici. Dramatický príbeh o láske medzi úplne odlišnými mužmi ukazuje, prečo sa niekedy neoplatí milovať. (youngling)

(více)

Recenze (2)

Narya89 

všechny recenze uživatele

Téma nešťastných destruktivních vztahů je jistě zajímavé a osvěžující, především ve srovnání s většinou romantických filmů, zobrazujících akorát počáteční nadšenou fázi. Nicméně rozdíl je, že ta prvotní fáze má určité napětí, emoce, apod., zatímco pokročilejší fáze vztahu může být dost vyčpělá a nezajímavá. To je myslím problém i tohoto snímku - nedokáže strhnout a vyvolat emoce. Sledovala jsem Anthonyho s monoklem a omluvného Stephena a přesto, že jsem hodně citlivá divačka, mně to nezasáhlo.Škoda, určitě měl Stranger in Us větší potenciál. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 3/10 ... Soundtrack: 3/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Reklama

Reklama