Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rafe je člen elitní ochranky, který se však obrátí na cestu zločinu. Vyzbrojen zkušenostmi a nejmodernějšími zbraněmi a následován gangem drsňáků. Se rozhodne přepadnout soukromou školu navštěvovanou potomstvem smetánky a získat tak na výkupném miliony dolarů. Plán nemá chybu, jetu však jeden problém, který se jmenuje Ozzie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

sefino 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je zábavná a předvádí svoji jasnou inspiraci počítačovými hry (například když Ozzie prochází tajnou chodbou a nese svícen, můžeme vidět pouze ruku - podobně jako například ve hře Doom). I frackovitý chování hlavního hrdiny je vtipné (a zajímalo by mě, odkud má ty brýle). Když však začne zachraňovat a začnou probíhat rozhovory typu - nikdy ti nenahradím matku, přesto tě mám ráda, tak se začnete divit, kam se poděl svižný začátek. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si proč má film tak nízké hodnocení a proč ho v televizi dávají v poledne, kdy se dívá málo lidí. A opravdu, není to jen stupidní obehranou zápletkou o výkupném, ale i o velice nezajímavém provedení. Člověku je jedno jak to skončí. Zajímalo by mě, jaká je cílová skupina filmu. Asi opravdu děti se špatným vkusem. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teroristé přepadnou školu, vyberou děti mající bohaté rodiče a jde se do vydírání. Ale pozor, je tu někdo, s kým rozhodně nepočítali. Všehoschopný šestnáctiletý hacker se pro ně stává tak ohromnou hrozbou, že i John McClaine bledne nad jeho schopnostmi závistí. Ano, je to tak, tento snímek se drží šablony snímku ‘Smrtonosná past’, jen z rozdílem, že se neodehrává ve vánočním čase. V roli zachránce se ukázal Vincent Kartheiser, který si tak okusil akční slávu Bruce Willise. Hlavní padouch má tvář Patricka Stewarta, který ho ztvárnil až s neskutečnou nadsázkou a nadhledem. Dějství příběhu skutečně používá určité momenty ze Smrtonosné pasti, což bylo určitě taktéž cílené. Příběh je vlivem věkového zaměření diváků značně jednoduchý a takřka s naprostou absencí dramatu. Jedná se jednoznačně jen o ryze nenáročnou filmovou akční legrácku pro dospívající mládež v celé své naivitě a nadsázce. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu mě nejvíc rozesmála scéna, kdy rodiče svému náctiletému dítěti div nerozbili hubu za to, že stáhnul z internetu Vřískot 2, který měl mít premiéru až za další týden. Kvůli tomu stahování totiž měl i problémy ve škole a celkově byl hrozně problémový dítě...no nic...Asi to byl skutečný ničitel filmových tvůrců, ale co jsme v dnešní době my všichni?... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Akční film pro opožděné děti v předškolním věku. Mega komando vyzbrojených žoldáků přepadne soukromou školu. Zazní několik humorných ... "humorných" hlášek (např. Paní, máte rozbité auto --> načež jí několik žoldáků rozstřílí auto), dozvíme se něco z chemie (jak rozpustit někomu boty) a taky pár IT tipů a triků (a nejenom na stáhnutí filmu Vřískot 2). Hlavní "hrdina" je nesympatická mánička-ajťák, banditi střílí z malých ručních automatů stejnou kadencí jako ze snajperky a ještě drží zbraně za rozpálené hlavně. Úplně zbytečný a přitroublý film, který může posloužit jako dobrá zábava při odpoledni s jointem a bandou přátel. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama