Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (679)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. Too Cool for School - Fountains Of Wayne [2:27] ,2. The Inevitable Return of the Great White Dope - Bloodhound Gang [3:53] ,3. Stay - Radford [3:56] ,4. The Only Way To Be - Save Ferris [3:20] ,5. My Bad - Oleander [3:22] ,6. Punk Song #2 - Silverchair [2:46] ,7. Everybody Wants You - The Unband [4:11] ,8. Superfly - Bender [2:55] ,9. I Wanna Be Sedated - Ramones [2:31] ,10. Scary Movies (Sequel) - Royce The 5'9'' [3:46] ,11. All About U - Tupac Shakur/Top Dogg/Nate Dogg/Dru Down [4:34] ,12. I Want Cha - Black Eyed Peas [4:37] ,13. What What - Public Enemy [5:03] ,14. Feel Me - Rah Digga, Rampage and Rock [3:49] ,15. I'm the Killer (Killer Rap) - Lifelong/Incident [3:57], ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je to skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre poďobaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem začala vlna novodobých parodií. Objevil se nový, jiný styl. V této době je již sice provařený, ale přesto můžeme být rádi, že tohle vůbec vzniklo. Spousta scének tvářících jako by to bylo myšleno vážně, spousta scének tvářících se naprosto opačně. A mnoho dalšího humoru zde. Tento první díl je zřejmě nejlepší z celé série. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Scary Movie. Ať si říká kdo chce, co chce - pro mě je to film u kterého se směju od začátku do konce a můžu se na něj koukat dokola a pořád se tomu budu smát... Asi ten film spousta z Vás bere vážně, ale on by se brát vážně vůbec neměl. Jasně, že je to kravina, ale já u toho brečím smíchy. Nejlepší je Anna Faris, úplně skvěle hraje ten vystrašený výraz... V tomto prvním díle mě toho pobavilo hodně, ať už je to ta reportérka, která neví koho přefiknout, aby dostala informace, ať už je to předvádění herectví na Miss nebo tělocvikář v sukni... :D Pro mě špičková zábava. A vadí Vám nechutnosti? Proč se jim taky nesmát. Jak té reportérce tekly nudle z nosu, to jsem se taky válel smíchy. A nakonec: právě u tohodle filmu nemám rád názor ''Komu se to může líbit'' nebo ''Kdo se u toho může smát''. Každý máme jiný vkus. A já se bavil výborně. Tenhle film mě prostě KDYKOLI rozesměje. A mnoho scén je opravdu geniálních. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Všechny díly jsem viděla hned za sebou a tak mohu říct, že právě jednička je jednoznačně nejlepším dílem celé série. U mnoha vtipů jsem se dost pobavila, přestože jsem neviděla ani Vřískot, ani Tajemství loňského léta. Tento díl měl určitě také nejlepší zápletku a trochu napětí při odhalování, kdo je ten v masce. Parodie nejsou zrovna mým oblíbeným žánrem, ale zde jsem se prostě pobavila :) Uvažuji dokonce o tom, že na páté pokračování zajdu do kina. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 157 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 278 mil. (NIRO)
  • Scénář vznikl kombinací dvou scénářů k nerealizovaným filmům. (lubos111)

Související novinky

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama