Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

lamps 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, ale tohle opravdu není nic pro mě. Ano, bylo tam pár naprosto skvělých chvilek( Tak na co čekáš?!) a Anna Faris zapadla do role velmi dobře, ale to pořád nepřebije záplavu vtípků z kategorie trapné a nepovedené. Já jsem rozhodně nečekal žádnou inteligentní komedii, ale i přesto když si teď porovnám Scary Movie třeba se Žhavými výstřely, i tři hvězdy se mi zdají nějak moc. Pro zasmání a odreagování bych našel desítky lepších komedií.. 50% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

VSechny dily Scary Movie nemuzu ani vystat, je to vrchol trapnosti az na tenhle prvni dil. SLo znat, ze tvurci nejsou uplne zkazeni a jeste vi, co muze divaka pobavit, ne ho pohorsit. Nektere scery jsou perfektne zparodovany, dost jsem jsem bavil a to si myslim, ze je hlavni u tohohle zanru :) 3/10 ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Parodie na sérii která se některými díly úspěšně zparodovala sama? Ale jo proč ne po letech jsem si i tuhle sérii zopakoval a u jedničky jsem se velice slušně bavil. Samozřejmě, že základem k tomu aby si člověk některý určitý vtipy užil je dobrá znalost Vřískotu na jehož parodování stojí hlavní dějová linka, ale i jiných hororů, protože jak už je tomu zvykem nejde tu jenom o Vřískot, ale jsou tady odkazy i na jiný filmy. Samozřejmě, že by občas neškodilo ubrat na vtipech založených na tělních tekutinách. Teda ne, že by mě to nějak pohoršovalo, ale většinou to vyzní spíš nechutně a trapně než vtipně, ale takových situací je tu naštěstí minimum a spousta nekompromisních fórů to naštěstí přebije, takže za mě nakonec celkem spokojenost což už pak úplně neplatí pro pokračování, ale to už je zase jiná kapitola. Každopádně jednička na ty pohodový čtyři hvězdice klapne.75% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je úžasná parodie, dá se dokonce říci, že mezi všemi různými parodiemi hraje prim. Člověk se směje nahlas od začátku do konce a je to prostě jízda. Škoda, že takových vtipných a originálních parodií není vícero. Ale díky aspoň za tuhle parodii. Dávám čyři hvězdičky a tleskám tvůrci scénáře, protože originalita je zde cítit v každém záběru... ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 19 000 000 $ Otvárací Víkend: 42 346 669 $ (v 2 912 Kinách) Tržby USA: 157 019 771 $ Tržby ČR: 117 049 $ Tržby Celosvetovo: 278 019 771 $Keď som mal 15 tak som sa na to dobre bavil,no teraz už o pár rokov viac a vôbec som sa na tom dobre nebavil,pár fórov je dobrých no zvyšok je trápny guláš. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (44)

  • Scary Movie byl pracovní název filmu Vřískot (1996), který je zde nejvíce parodován. (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama