Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipná parodie na horory, byť s o dost vulgárnějším stylem, než meli třeba Zucker-Abrahams-Zucker. Osobně za nejvtipnější postavičku považuju Raye, který se profiluje jako hard-core heteráč, byť je realita trochu jiná.... Cindy Campbell: Myslela jsem, že mě miluješ. Bobby: Ale já tě miloval, baby. Jenže po tak dlouhým celibátu se člověk diví, co to s ním dělá. Je to tak, Cindy, jsem gay. A pokud sis toho ještě nevšimla, Ray taky. Ray: Co?! Já nejsem gay. Bobby: O čem to mluvíš? Vždyť jsi mě vzal do toho klubu. Ray: A co? Hrajou tam dobrou hudbu. Bobby: A co výlet do San Franciska? Ray:Chtěl jsem tam jet na nákupy. Bobby (už téměř pláče): Ale... miloval ses se mnou. Ray: No tak za prvé, vykouřils mi ho... Bobby:To je jedno. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

První díl dnes již čtyřdílné série byl svěží závan do poměrně utlumeného světa parodií, který si nebral servítky s ničím, žádnému druhu humoru se nevyhýbal, přesto ale většinou trefil do černého a pobavil. Těch pár ubohých převážně perverzních a fekálních vtipů mu můžeme lehce odpustit, protože naopak třeba scény ve kterých figuruje maskovaný zabiják jsou kouzelné. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Vždyť ji to bolí...“ Na parodické klasiky s Charliem Sheenom a Lesliem Nielsenom sa to nechytá. Nemám nič proti jednoduchému humoru, ale osobne mi nepríde nič vtipné na tom, ako sa vrah ukrýva za gaučom a pýta sa hrdinky, ktorej telefonuje, kde je a ona vidí jeho nohy vykúkajúce spoza gauča. Fakt nie som náročný, ale toto bol humor na úrovni základnej školy. Aj kasting bol veľmi zlý, scenár trápny a réžia miestami až amatérska. Ďalšie diely sa mi paradoxne páčili viac. Kino Považan NMnV 2001 ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Neskutečná masáž bránice, jak při laciných fórech, tak při trefném parodování známých filmů. Občas se sice vyskytl nějaký ten trapnější moment nebo říznější vtip, ale v záplavě dobrých nápadů a celkově skvěle ukočírované zábavy se to ztratí. Závěrečná variace na Obvyklé podezřelé mě přesvědčila - bez ostychu přidávám čtvrtou hvězdu, protože na to, jak jsem se parádně bavil, se mi zdají tři málo. Nejlepší díl série. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich najobľúbenejších paródii ma baví aj po rokoch. A to napriek tomu, že je to do veľkej miery aj negerská komédia so zhúleným černochom (Marlon Wayans a jeho what's up je geniálne) alebo nonstop narážkami na homosexualitu jedného z nich (rovnako fantastický Shawn Wayans). Dokonca aj tých pár nechutných vtipov ma rozosmialo. Strašne ma baví, že to má kostru príbehu z ďalšej mojej srdcovky a to Vreskotu. Skvele sa tu paroduje aj kopa ďalších 90tkových hororov, ale zabŕdne sa aj do iných obvykle podozrivých žánrov. Pritom sa ešte nevykrádajú doslovne jednotlivé scény, ale len sa na ne veľmi vtipne odkazuje. Celému filmu ale kraľuje nádherná a neskutočne vtipná Anna Farisová. V tej dobe ešte brunetka a sekne jej to v akejkoľvek farbe. Rovnako skvelí sú aj ostatní viac či menej známi herci. Vyzdvihnem aspoň neznámeho Dave Sheridana ako totálneho dementa Doofyho. Až sa divím, že sa z neho nestala komediálna hviezda. No a vďaka krátkej stopáži to neskutočne odsýpa, takže aj po rokoch to je pecka, ktorá ma na mnohých miestach rozosmiala. CZ dabing je tiež parádny. Hlavne Procházka si toho Marlonovho zhúlenca vychutnáva. 9/10. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (44)

  • Natáčelo se od 16. srpna do 18. října 1999 v Kanadě a v Kalifornii (USA). (Varan)
  • Ve scéně, kdy Cindy (Anna Faris) přemůže vraha, který vypadne z okna, a běží za otcem, má mít ruce svázané, ale nemá. (Čiban)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama