Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia je úspěšná mladá dívka, s pěkným bytem, s milujícím přítelem a slibně nastartovanou kariérou psycholožky. Americký sen. Jenže pak se probudí do jiného snu... Setkání s přítelem z dětství v ní oživí vzpomínky na dávno zapomenuté noční můry. Noční můry, které se teď po letech vracejí... jako skutečné. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Kvalitne dielo, kde neni nudza o napatie a spravne nadavkovana atmosfera je tu citit na kazdom kroku:) Konecne som narazil na dalsi hororik, ktory ma ani v najmensom nenudil a to sa ceni. Samotny zaciatok filmu sa im podaril a navnadil ma, ze to bude urcite dobry film. Podivny tvor v satniku sa tu objavil prvykrat vo filme a neskor ho aj viacej ukazu, myslim poctom. Hlavnu ulohu dostala herecka Laura Regan, ktora vyzorovo vyzera ako nejaka anorekticka:) Obsah filmu sa zaobera podivnymi tvormi zijucimi len vylucne v tme a pri spatreni nejakeho co i len drobneho svetielka sa ihned stiahnu do ustrania. Co sa tyka tych tvorov tak vyzerali aj dost strasidelne a ich nasadenie vo filme bolo skvele nacasovane v kazdej moznej chvili, kde sa to len spravne hodilo. Takze ziadne zbytocne hluche miesta som vo filme nepostrehol. Aj to zahadne miesto za kupelnovym zrkadlom sa tvorcom fakt podarilo dobre vymysliet. Vyzeralo to morbidne a aj temne v kazdom kute tej chodby. Vsetko tam obkolesovalo nejake cudne tkanivo, podobajuce sa ne nejaku ciernu pavucinu. Koniec filmu ma tiez potesil, pretoze sa stastny koniec nekona, co je len dobre, pretoze dobro nemoze zvitazit vsade za kazdu cenu:) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Iba vdaka solídnemu úvodu a relatívne dobremu záveru o čosi lepšie hodnotenie ako som zvažoval. Dobry nápad z uvodu sa počas pribúdajúcich minút vytratil kamsi do stratena ale hlavne mu nepomojli doslova podpriemerné výkony hercov. Takýto typ hororov sa dá a mal by sa zvládnuť podstatne lepšie aj keđ zaver bol pomerne dobrý, nedokazal napraviť dojem z takmer hodinovej nudy. ()

Reklama

lucascus 

všechny recenze uživatele

Bída, bída a ještě jednou bída. Tvůrci záměrně používají hororové klišé, která však ve špatném provedení nevyvolá hrůzu, ale spíše úšklebky. Oklepané scény jako bazén ve tmě, liduprázdné metro, pustá noční silnice, blázinec, to už tady prostě hodněkrát byla, a většinou lépe zpracováno. Noční můry byly ztvárněny katastrofálně (tedy vůbec ne hrůzostašně), herci podávají velmi průměrné výkony. Jediné, co mohlo zaujmout, byl zajímavý námět (dětské noční můry, které pohltí člověka), ovšem ten byl pohřben během prvních desítek minut filmu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takhle večer příjemný překvapení.Místy sice film působí až televizně,hlavně co se týče kamery a herců,ale bylo to napínavý,mělo to atmosféru.Nudnější střední pasáž jsem občas sice přepínal s Nicem,který běžel na H@vně,ale vše podstatné jsem stihnul,pointa mi neutekla a po dlouhý době se mi líbil finiš.Obyčejné zabavující béčko.50% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nevídaná nuda!Rádoby atmosferický horror o "bubácích",kde se po celou dobu nic neděje,oni bubáci jsou nulový,stejně jako zmíněná atmosféra.Ono se totiž vůbec celkově nejedná o horror,ale spíš jen o nějaký chatrný paskvil určený pro tv seriál tajemných příběhů.K tomu naprosto slabounké herecké výkony v čele s totálně nesympatickou a protivnou titulní hrdinkou.Závěr pak jen dá celému filmu odpovídající tečku,že to bylo vlastně celé o ničem a zbytečné.Bez napětí,bez života,katastrofa! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama