Reklama

Reklama

A Fucking Cruel Nightmare

Německo, 2010, 83 min

Recenze (5)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ano, bylo jen otázkou času, kdy někdo nahodí intelektuálně obnažený komentář. A jsem nesmírně rád, že jsem to právě já :) tohle totiž není film, nýbrž 100+1 způsobů, jak někoho efektně zabít. Nemá to absolutně žádný děj, odehrává se to asi na 30 metrech čtverečních, kde jsou pořád dokola ponižováni, mučeni a masakrováni ti samí lidé. Do toho po celou dobu hraje jedna a tatáž hudba, takže z toho začne nejednomu hrabat. Je to šílená kravina, točena v těch nejamatérštějších podmínkách, jakých si lze představit. Co se však musí tvůrcům nechat, tak vytrvalost v neustálém měnění těch zkrvavených igelitů a vymýšlení nápadných smrtících hračiček (viz. třeba žiletky ve skleněné nádobě). ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Typicky nemecky horor,mucenie,masakrovanie ludi,hektolitre krvi a brutalita,no bohuzial po urcitom case to zacne nudit a uz to clovek dopozera len z povinnosti,po 23 minutach som zaspal,prebudil som sa v 68 minute a potom som tu prespatu cast len preklikal a viac-menej som o nic neprisiel,ale najviac sa mi pacil napad s flasou a ziletkami,aaaau,to muselo boliet...:-) ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Je otázkou času , kedy naskočí nejaký intelektuálne obnažený koment k tomuto snímku , ktorý kritikovi zapáchal od úplného počiatku. Rada by som preto vopred podala pár skrvavených faktov. Tento nemecký filmový úder do tváre fanúšikom " ALENKY , KTORÁ BLÚDI V RÍŠI DIVOV " resp. športovcom , ktorí vo svojom okrese honia " VČIELKU MAJU " prípadne denne vytrhávajú poštovú schránku zo steny , lebo Zemeckis ani Spielberg ešte neposlali autogram...dokonale pokrčí kompletnú aparatúru. Jedná sa totiž o festival obludností a návodov , ako ublížiť blížnemu svojmu. So sein bedachtsam ! ( áno, divila som sa, že to malo aj drehbuch ) DODATEK - Jsem štěstím mimo kolej , že někdo byl konečně první a intelektuálně obnažil svůj pohled na věc. Obtírat se o komenty "odvedle " to zapáchá kuráží...vyjádřit se k čemukoli, jen aby to bylo na slunci , to taky...myslím , že popojedem dál a nebudem se vzájemně mrskat ! Budu nesmírně ráda. ( díky za echo ! Y.K.W.Y.A ) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Amatérsky splatter, v ktorom sa nepovie ani jedna jediná veta. Hodinu a pol bez prestávky sledujeme spŕšku tej najšialenejšej brutality, akú som vôbec v nemeckom horore videl. Nakrútené takmer zadarmo... ale to GORE! Niečo neuveriteľné. Toto bolo dokonca krvavejšie ako Barricade, a to už je čo povedať! Už dlho som v horore (a už vôbec nie v nemeckom) nevidel toľko rozličných spôsobov zmasakrovania ľudského tela. A to všetko za doprovodu "pohoďáckej" dookola sa opakujúcej hudby. Proste šialenstvo, odporúčam len sebe a max. dvom-trom ďalším. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Strašně těžko hodnotitelný film.Hodně zaleží na každým divákovi jak to pojme.Na jednu stranu bych dal plnej počet hvězd,protože tak krvavej film jsem dlouho neviděl.Navíc od začátku až dokonce nepoleví ze své brutality.Jenže film je naprosto amatérskej,natočenej za pár babek a je to znát.Hlavně na těch gore efektech.Kdyby tvůrci ubrali na stopáži,ušetřili by na galonech krve a mohli by mít víc peněz právě na efekty.Sice některé gore efekty vzhledem k rozpočtu jsou luxusní,ale velká spouta jich taky působí trapně(místo dítěte-panenka,místo penisu-gumový péro).Takže v rámci nízkorozpočtové,nezávislé,amatérské tvorby je to velká krvavá pecka.V rámci normálních hororů(s větším rozpočtem) by to nemělo absolutní šanci.Takže volím zlatou střední cestu.Scénář neřeším-o tomhle ten snímek rozhodně není.Hudba?No na to,že hraje v podstatě pořád dokola se dá přežít a nijak mi nevadila.Kamera?Celý je to nasnímaný tak špinavě,hegešácky-a to se mi líbilo.Největší slabinou je to gore.Což je škoda.Ale chápu,že bez peněz se těžko něco dělá.Musím,ale říct,že u tohohle filmu platí-za málo peněz,hodně muziky.Tolik způsobů vražd jsem ve filmu ještě neviděl.Sice většinu mordů jsme už viděli v jiných hororovejch flácích,ale je tady i pár originálních(smrtících)nápadů.Tohle opravdu můžu doporučit jen milovníkům amatérské,nízkorozpočtové tvorby(co dokáží přimhouřit oko nad nedokonalostí na úkor chybějících peněz) nebo milovníkům krvavých orgií.Myslím,že tolik krve by záviděla i Čachtická paní ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama