Reklama

Reklama

Dokonalé taneční kreace a hudba ve stylu hip hop jsou hlavní přednosti filmu o třech tanečních skupinách z různých koutů světa, které se připravují na mezinárodní soutěž Beat The World, jež se koná v Detroitu. Jen jedna z nich si může odnést hlavní výhru. Odměnu 100 000 dolarů získá ta skupina, jejíž členové předvedou nejlepší taneční umění a zároveň se nejlépe vypořádají se svými osobními problémy a starostmi. V sázce jsou jejich naděje, sny a dokonce i životy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Seš borec kámo tohle natočit kloubouk dolu spojit parkour s hip hopem no prostě frajer vydařené brutálně kdyby seto ještě spojilo s robotikou a break tak asi překoná všechny taneční filmy. Hudba prostě výtečná herci zahrály velmi dobře tohle jsem od nakladačky dvě doopravdy nečekal a jsem hodně spokojeny. I když jsi už dokážu představit ty špatně komentáře ale co já jsem nad míru spokojený. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Mám tyto filmy rád, pokud sen to teda nezvrhne a nepůjde to do sraček, ale tento film naštěstí do toho nepatří. Nejde k tomu sice nic moc říct když jsem mnoho filmů tohoto typu filmů viděl, ale tento film se může pyšnit na tak obyčejný film dobrými charaktery a taky i dobrým scénářem, tedy v rámci možností. ( 22.3.15/PC ) ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Další rádoby remake nebo následovník Let's Dance. Samozřejmě již všichni víme jak to dopadne. Tentokráte chtěli režiséři spojit tanec a freeruning. Což se jim teda moc nepovedlo, protože jediný freerun kousky byly na začátku a pak asi 2minuty v tý hale, toť vše. Velká nuda. Choreo nic moc, songy mě taky nezaujaly. A vůbec, to finále měli vyhrát ti groovaři, zabili nejvíc! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Netřeba čekat zázraky! Ale kdo by je chtěl po filmu o tančení a o hudbě, že?! Samozřejmě je zde nějaký nástin příběhu, ale jsou to spíše jen útržky pro doplnění choreografických tanečních vychytávek. Já hudbu miluji, tanečníky, a nemusí být na top úrovni, obdivuji a proto takové hodnocení. Pokud tohoto nejste soudní, nemá cenu se na to dívat... 70% ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

No nic moc 55% u mna! Tak rozhodne od filmu s tymto nazvom by clovek cakal viac, battle, pribeh nic moc. Vzdy si tieto filmy pozriem, lebo chcem vediet na akej su urovni, co v tychto filmoch je a cim ma mozu inspirovat, ale sklamanie bohuzial je to tak. Pozriet sa to da ale pochybujem ze to bude niekto pozerat 2x. Lepsia oddychovka na sobotnu polnoc nez byva v tv zvykom...Maly dodatok Stephanie Nguyen je elita... Flying Steps^^ ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama