Reklama

Reklama

Tabloid

Trailer

Obsahy(1)

FilmBULVÁR vychází z výpovědi Joyce McKinneyové, někdejší královny krásy s IQ 168, jež v roce 1977 unesla objekt své obsedantní lásky, mormonského misionáře. Byla zatčena a bulvární tisk ji vzápětí prezentoval jako perverzní nymfomanku. Dokument pečlivě zkoumá hysterický svět tabloidů, které zásadním způsobem vstupují do života svých obětí. (MFDF Ji.hlava)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě průměrný snímek, který nám říká to, co všichni víme. Mimochodem musím říct, že o vysokém IQ Joyce jsem dost pochyboval. Kde je pravda se divák nedozví. Nijak nesympatizuji s Mormony či bulvárem, ale Joyce je šílená ženská a myslím, že si svoji verzi taky hodně přibarvila. Pravda je někde uprostřed. Ps: To se vážně musí člověk stát Mormonem, aby ho unesla krásná blondýna a dva dny ho ojížděla? ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

"I loved Kirk so much, I'd have skied naked down Mount Everest with a carnation in my nose." Joyce McKinney a její absurdní love story považuji za jednu z těch nejvtipnějších historek, které jsem kdy slyšela. Dost mi připomínala jednu českou "celebritu" - Ivetu Bartošovou. Tu znáte ne?? :-D 85% ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Errol Morris je určitě v žebříčku top5 nejlepších dokumentaristů současnosti. Má prostě čuch na zajímavé příběhy a hlavně je mistrem exekuce. Vyprávěcí struktura je spíše tradiční, ale vizuálně úplně pohlcující. Příběh Joyce McKinneyové je neuvěřitelně propletený, ale Morris si vystačí s pouhými šesti rozhovory (včetně jednoho s korejským doktorem nemluvícím anglicky). Pohlcující, standardní Errol Morris - což znamená dokumentární špice. 85 % ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama