Reklama

Reklama

Tichá řeka

(festivalový název)
  • Rumunsko Apele tac (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rumunsko 1986 – Gregor a Vali chtějí pryč. Navzájem se potřebují, ale jeden druhému nevěří. Jedné noci se Gregorovi jeho pochybnosti potvrdí. Naděje ale umírá poslední. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

bassator

všechny recenze uživatele

46th KVIFF 2011 - THE FRESH SELECTION - THE PROMISING SIX - Fresh Selection - Šest filmových nadějí (Apele tac / SILENT RIVER / Tichá řeka) ()

Ice123 odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, že to má být krátkometrářní je 30min. opravdu hodně a ještě více když je ten film naprosto nudný. Film nemá žádný pořádný spád, konec je předvídatelný, toto téma je už docela ohrané a hlavně je to NAPRSTÁ NUDA OD ZAČÁTKU DO KONCE. 5% ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ze čtyř viděných krátkometrážních filmů (kvůli další projekci jsem poslední dva nestihla; půlhodinová úvodní 'beseda' s režiséry pro mě zkrátka byla až příliš dlouhá) tento hodnotím jako ten nejslabší. Ne proto, že by byl natočen špatně, to rozhodně ne. Pouze mi přišel na třicet minut lehce zdlouhavý a předvídatelný. Téma uprchlíků lze při množství podobných filmů zkrátka jen těžko pojmout nějak inovativně a při podobně krátké stopáži si tvůrci ani nemohou dovolit nějak rozvést vedlejší zápletky. Tedy ne z hlediska režie nebo hereckých výkonů, ale z hlediska námětu a jeho možností je pro mě Tichá řeka z promítaných filmů nejslabší. Hodnotit ji samotnou, dala bych tři hvězdy, v porovnání s ostatními to ale vyjde na pouhé dvě. [MFF Karlovy Vary 2011] ()

HouseMK 

všechny recenze uživatele

Velice syrový a realistický pohled na Dunaj jakožto dějiště zásadních lidských dramat, hranici života a smrti. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama