Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

JardaBauer 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to trochu vykrádá The Hangover a že to není zrovna úplně originální (a co dnes je?), ale za mě to překonalo obě Pařby o míly. Ačkoliv se většin filmu odehrává na značně menším prostoru než libovolný Hangover, tak je kadence vtipů mnohem větší, ujetější a dost často jdou mnohem dál za pomyslnou hranici než "civilnější" Hangover. Asi je to také ale dáno tím, že je mi bližší britský humor a mentalita než ten z Jů Es and Ej. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Mrknu se do galerie, vidím Krise Marshalla a očekávám komedii přesycenou kvalitním britským humorem, zkrátka něco ve stylu Death at a Funeral. Chyba lávky. On tam teda ten britský humor někde schovaný je, bohužel ale říznutý velkou dávkou Hangoveru. Stručně řečeno: Některé vtipy perfektně sedí, jiné by se měli ze stopáže vyříznout (ano, nestříháme nýbrž řežeme) stejně jako srdce scénáristy, který je psal. No, mohlo to dopadnout i mnohem hůř, toto je alespoň lehký nadprůměr mezi prvoplánovými komediemi. Dodatek pro PinokKia: Nevím jakou verzi filmu si viděl ty, ale u mě ten beran určitě neměl tanga! ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Britové, byť v australský koprodukci, maj rozhodně na víc, než natočit nevýraznou komedii, na kterou si za pár dní díky její průměrnosti ani nevzpomenu a nebudu mít žádný nutkání si jí někdy pustit znova. Jediný, co mě fakt pobavilo, byl hitlerovskej knírek (asi jedinej náznak ostřejšího a nekorektního britskýho humoru) a scéna s koksem. Zbytek tvořila vata v podobě slabších (ne)vtipnejch scének a nepovedenejch point ("vyřešení" situace s drogovym dealerem). Rozhodně už jsem viděl lepší pařmeny, kterejma se tyhle kaliči určitě trochu inspirovali, tři slabší hvězdy. ()

Adina 

všechny recenze uživatele

Nejde nesrovnávat s Hangoverem a musím říct, že i když mám radši britský komedie než americký, v tomhle případě amíci vyhráli i když docela o fous a na britskou komedii to bylo hodně crazy! Když tam byla scéna, jak se kluci probouzejí po rozlučce se svobodou, začala jsem se bát, že nastane opět pátrání po tom, co se v noci stalo, ale naštěstí to autoři pojali jinak a všechno se odehrává v přítomnosti a přímo na svatbě. Za mě nejlepší postava Ramsey!! ()

Don Maty 

všechny recenze uživatele

Vôbec by som tento film neodsudzoval. Mal šťavu. Dokonca ma prekvapili, že sa odvážili chodiť po tenkom ľade a to práve preto, že si vybrali tento druh humoru. Nechýbalo mnoho a mohlo sa z toho stať sračka ako Van Wilder alebo Prci Prci. No skrátka sračka s fekálnym humorom. Ten debilný humor tam bol. Ale bol skvelo dávkovaný :)...3* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama