Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na Hangover přišla odpověď od Protinožců. Místy trošku trapná záležitost, která ukrývá několik povedených zápichů. Všemu kraluje samozřejmě beran, jenž nedopatřením spořádá několik balíčků kokainu zrovna v době kdy si pro ně jede jejich právoplatný majitel.... Jak tohle dopadne to si asi každý umí představit. ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neskutečně bláznivá jízda, u které jsem místy málem sral krev. Scénárista Dean Craig (autor Horší než smrt) u mě znovu pořádně zabodoval. Autor využívá situace a také střet kultur mezi Británií a Austrálií. Dobré výkony na všech stranách, některé velmi vtipné scénky a realismus, který pracuje velmi dobře. Spousta bláznivé akce odkazuje na Davidova kamaráda Toma (Kris Marshall), který je obvykle katalyzátorem problémů, vlivem jeho lhostejného postoje. Co mě opravdu dostalo byl obraz královny nosící Joker make-up či Hitlerův knír. Okamžiky s ženichovou stranou, střelnou zbraní a nevědomou ovcí, byly zábavnější, než jakékoli jednotlivé části Hangoveru. ()

Reklama

JardaBauer 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že to trochu vykrádá The Hangover a že to není zrovna úplně originální (a co dnes je?), ale za mě to překonalo obě Pařby o míly. Ačkoliv se většin filmu odehrává na značně menším prostoru než libovolný Hangover, tak je kadence vtipů mnohem větší, ujetější a dost často jdou mnohem dál za pomyslnou hranici než "civilnější" Hangover. Asi je to také ale dáno tím, že je mi bližší britský humor a mentalita než ten z Jů Es and Ej. ()

Don Maty 

všechny recenze uživatele

Vôbec by som tento film neodsudzoval. Mal šťavu. Dokonca ma prekvapili, že sa odvážili chodiť po tenkom ľade a to práve preto, že si vybrali tento druh humoru. Nechýbalo mnoho a mohlo sa z toho stať sračka ako Van Wilder alebo Prci Prci. No skrátka sračka s fekálnym humorom. Ten debilný humor tam bol. Ale bol skvelo dávkovaný :)...3* ()

Epco 

všechny recenze uživatele

Partička ožranov, outsiderov, smoliarov či iný druh spoločenských hovád býva často zdrojom zemitého či hrubozrnného humoru takého žiadaného na plátnach kín. Často ale nie vždy. Tento film je príkladom toho ako dokáže byť takáto partička nefunkčná, otravná a zbytočná. Nič tu nefunguje a nekoná sa ani útok na prvú signálnu, vtipy tu nie sú žiadne. Len pokusy o vtipy a tie vyšumia do trápneho zamyslenia sa prečo niekto toto natočil, a hlavne prečo to pozerám. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama