Reklama

Reklama

Obsahy(1)

On je trochu suchar, co se nedokáže oprostit od vlivu rodičů, ona nespoutaná. Narazí na sebe na Vánoce ve Vegas, opijí se a vezmou se. A my jsme svědky dvou týdnů, po které se s nastalou situací vtipně či vážněji vyrovnávají. (IQ Tiqe)

Recenze (19)

Evander 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to ti Indové dělají, že dokážou udělat nestereotypní a celkem zábavný romanťák. Z celého filmu čiší radost ze života, kterou zvýrazňuje skvěle ladící hudba. Kareena Kapoor opět hraje výtečně a je vidět, že role temperamentní Riany je jí vyloženě ušitá na míru. Celkový dojem z filmu mi kazí nečekaný závěr, nicméně i tak to vidím na slušných 72%. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Není to špatný filmík, na indické poměry svým způsobem, netradiční, umírněný, originální, do jisté míry porušuje stereotypy romantických komedií. Film se snaží celkem realisticky podat svoje charaktery jejich příběh, pomalejší rozjezd není vůbec na škodu, humor a emoce postupně rostou. Přesto, že hlavní dvojka Imran Khan a Kareena Kapoor hrají velmi dobře, působil na mě film spíše jako lehký příjmený letní vánek, než by mě vyloženě strhl. To ovšem není na škodu kvalitní film, kdy jsem se (byť to ze scénaristických důvodů chápu), nedovedl úplně ztotožnit s jeho celkovým vyzněním a finále. Pro příznice Kareeny však stále jasná volba... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Začínam objavovať čaro indickej kinematografie. Po tom ako som videl 3 Idiots som sa rozhodol pre Ek main aur ekk tu. A čo povedať? PARÁDA! Nikdy by som nepovedal, že sa pri indickej romantickej komédii takto zasmejem. Tie skvelé rozhovory medzi Rahulom a Rianou nemali chybu - on veľký slušák a ona temperamentná žena. Zaujímavá kombinácia vyvoláva zákonite množstvo nezabudnuteľných momentov. Z náhodného stretnutia na psychológii sa napokon vykľuli spoločne strávené Vianoce, ktoré nezostali bez následkov. V podstate jednoduchý dej bol korunovaný vynikajúcim spracovaním a to čo sa javilo úplne priamočiaro sa postupne rozplýva. Krásny film o Láske, priateľstve a nádeji - to všetko vyrozprávané zábavnou formou. A tá Kareena Kapoor - no nemám slov, toľko charizmy sa len tak nevidí! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalšia až príliš klasická Indická romantika so všetkými ich neduhmi. Tentokrát mi naviac vôbec nesadol ústredný pár. On je nudný ňouma a ona je otravná a má tak divnú veľkú hlavu, že ma to desilo. Okrem nich dvoch tu sú ostatní len do počtu, takže fakt nuda. Nastal čas si dať od Indiánov na chvíľu pauzu. 4/10. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, ale skrátka príjemné. Kareenu nemám veľmi v láske a v tomto filme mi nedala dôvod na prehodnotenie. Ale Imran áno! Tiež je to herec "jednej tváre", ale tu som si uvedomil, že mne vlastne celkom sympatickej. Taký prázdny uhladený usmievajúci sa nešťastník. A ešte jednu vec nesmiem opomenúť: Strih! Taká malá súčasť filmovej produkcie, pre mnohých skoro neviditeľná, ale ako to dokáže pridať na dynamike inak celkom banálnemu rozprávaniu. Fajn to bolo. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama