Reklama

Reklama

Frankie Go Boom

  • USA 3, 2, 1... Frankie Go Boom
Trailer

Obsahy(1)

Frank je ponižován svým bratrem Brucem, který ho tajně natáčí a videa dává na internet. Jednou to ale Bruce přežene a zveřejní video, kde Frank selhal v oblasti sexu. Aby to jistá dívka neobjevila, vydá se Frank s Brucem na cestu za někým, kdo to video dokáže z internetu odstranit. (MMR)

Videa (2)

Trailer

Recenze (11)

katakomb 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že to není nepovedená komedie. Myslím, že záměrem bylo vytvořit spíš absurdní, provokativní a omračující film, který šokuje, permanentně rozčiluje a dráždí - nakonec proč by tam taky hrál pan Božský ztroskotanýho ex-feťáka a Hellboy transku? Určitě ne proto, aby spolu vtipkovali jako v sitkomu. Já měl celou dobu chuť Chrise O'Dowda spolu s celou tou vypečenou rodinkou proplesknout. Jo, vypadá to celý jako trapnej a upocenej tyjátr, když se na to ale podívám jinak, bez očekávání, že bych se měl smát v pravidelným intervalu trapnostem jako od Trošky, tak to musím nutně vyhodnotit jako povedenej film. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Sem z toho docela v rozpacích. Celých 45 minut se "3, 2, 1..." hledá a tváří se jako takovej nic moc Road Trip bez road tripu. Pak cenzurovaná verze sex tape Frankieho vodpálí ke hvězdám (páč to sem se fakt řezal!) a nakonec Boooom! - přijde transka Perlman, což bylo vážně zbytečný. Nicméně nakonec sem se přece jen rozhodl dělat, že sem nic neviděl, a klidně týhle roztomilý bizarnosti přisadim na ne zrovna zasloužený čtyři hvězdičky. Hlavně kvůli zlatíčku Lizzy, přirozeně - ona prostě definuje správňáckou holku. :) ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velká snaha natočit vtipnou až bláznivou komedii se minula účinkem. Kdepak, když se moc tlačí na pilu, tak z toho většinou vychází křečovitost a trapnost. V současnosti je móda kdejaké video ihned zveřejnit na you-tube a o tom to právě je, kdy se Bruceovi, kamerovému fanatikaovi podaří natočit a dostat na internet choulostivé video svého bratra. Jedna hvězda automaticky za "Lízinku Kaplanovou" a druhá pak za několik podařených scén. To je vše! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Film vás bude trochu bavit, ale ještě víc štvát. Jsi kluk a máš bráchu (Chris O'Dowd – dobrej výkon mimochodem), kterej je zmrd, co tě natáčí v trapných chvílích a dává to na net. A to i ve chvíli, kdy tě zboří sympatická a ožralá holka na kole (Lizzy Caplan, kvůli které jsem si to mimochodem pustil a která je zkraje tradičně vtipně správná, ale postupně se jí postava posouvá trochu do vážna), se kterou se předem nabízí, jak to dopadne. Plusy: dva zmínění herci a pár dobrých hlášek. Zbytek, včetně transky Rona Perlmana je s bídou průměrný, pro někoho koukatelný, průser. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 4 | hudba 5 | humor 3 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak dobře obsazené a taková hovadina. Čekal jsem nějaký indie Eurotrip, kdy hlavní hrdina musí podstoupit neskutečná martyria a setkat se s bizarními postavičkami, aby dosáhl na nahrávku, která ho diskredituje, ale dostal jsem spíš přešlapování na místě se spoustou křiku. Pokud tedy nepočítam výtečně nechutnou transku v podání Rona Perlmana. Tady scénárista a režisér v jedné osobě šlápl pořádně vedle. 30% za herce, kteří se snažili seč mohli. ()

Zajímavosti (2)

  • Ron Perlman a Charlie Hunham se setkali také při natáčení seriálu Zákon gangu (od r. 2008). Postava Rona Perlmana stejně jako v seriálu Zákon gangu (od r. 2008) kouří i tady doutníky. (Chibs)

Reklama

Reklama