Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říká si Quick. Je nájemnou vražedkyní a její krása je stejně nebezpečná jako její muška. Když jednoho dne přijme další zakázku, případ mafiánského účetního Brewera, který okradl jednoho významného bosse o tři miliony dolarů, zpočátku vůbec netuší, jak rychle se její život změní. Quick s Brewerem si totiž padnou do oka, a protože jim nejsou lhostejné ani tři miliony dolarů, rozhodnou se s nimi utéct za hranice. A to samozřejmě nebude snadné, protože se jim na paty pověsí nejen zuřící mafiáni, ale i nebezpečný vládní agent. (dopita)

(více)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele

Mafiáni, podvůdky, předvídatelné zvraty, laciné balení, devadesátkový feeling.. typické béčko, které na nějakou chvíli možná zaujme, ale o pár hodin později zabředne do filmové historie. Člověku tak o krapet déle uvízne možná nájemní vražedkyně Teri Polo, která si několikrát zasouloží, slušně zastřílí, ale jestli si dáte nějakou tu pauzu nutnou pro návštěvu toalety, určitě o nic zásadního nepřijdete!! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Neurážajúce malé krimi béčko plné zvratov a vedľajších postáv, ktoré zhruba päť minút po skončení, splynie so všetkými ostatnými béčkami, od ktorých ho delia iba kozy Teri Polo. 50% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný krimi-thriller. Záplatka dobře vymyšlená, nic extra originálního, ale pohodová záležitost. T. Polo skvělá, sexy a krásná. Škoda, že nepředvedla své přednosti i T. Carrere, ale to už bych chtěl asi taky moc:). Neurazilo, nenadchlo. 50% ()

Reklama

Reklama