Reklama

Reklama

Kókó debjú

  • Japonsko 高校デビュー (více)
Trailer

Obsahy(1)

Harunu na Nižší střední zajímala jen jedna věc: baseball. Řekla, že na Vyšší střední na něj zapomene, stane se oblíbenou a najde si lásku. Jenomže to nebude tak jednoduché, když nechápete, proč se vám chlapci vyhýbají, když máte na krku tři řady perel a na hlavě baret… Naštěstí se objeví Jó, láskou zklamaný, ale stylový starší spolužák, který by snad Haruně mohl poradit, jak se oblékat, jak zapůsobit na chlapce, jak randit. Ovšem pod podmínkou, že se do něj Haruna nezamiluje. A tak lov na vysněného přítele začíná! (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

sara93 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo ! Holka co chce kluka za každou cenu a je jí jedno kdo to bude , tak čeká na místech kde se lidi seznamují a čeká až jí nějaký ten chlapec osloví , ale bohužel nikdo nemá zájem ! Pak pozná hlavního hrdinu a už se jí nikdo nelíbí . Hl. hrdinka byla naivně milá a hl. hrdina byl celkem fešák . Romantický příběh u kterého se pobavíte a občas i zasmějete i když víte jak to dopadne . ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, na ktorých sa zasmejete, aj keď viete čo sa stane...Rozhodla som sa pre priemer:D ()

Reklama

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Mám pro tyhle high school komedie podle mangy celkem slabost. V tomto případě jsem četl dva díly mangy a moc mě nebavila. Film je podle mě lepší. Hlavní hrdinka je takový podobný typ jako Juri Ueno, není ale ani zdaleka tak charismatická. Ze začátku je vyloženě protivná, ale postupem času jsem si ji celkem oblíbil. Celkově žádná pecka, ale příjemně se na to kouká, řekl bych lehký nadprůměr. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rok a kus už to je, co jsem četla mangu. Nevím, jak to přesně v ní probíhalo, ale vím, že se mi líbila, že jsem si ji užila. Když jsem zahlédla povědomý název, tak jsem okažitě běžela na YT a koukla na trailer. Natěšil mě, a zároveň jsem se bála, že to bude všechno předimenzovaný - takové ty šílené gagy. Nakonec to naštěstí dopadlo dobře - bavilo mě to. (Dokonce tu byla scéna, kterou jsem si pustila dvakrát - ta chytlavá písnička, co se zpívá na ulici, a mikrofon BUM :-D) Jó (Džunpei tady byl k sežrání s těma černýma vlasama, ale to chlapi asi nevytrhne, co?) byl cool (jako některé ty pózy prostě byly vyloženě, aby bylo vidět, jaký že je to typan!), ale sedlo to. Haruna nebyla ani ošklivá, ani nijak krásná, takže se do role hodila perfektně, a na to, že to byla její první role, hrála víc než obstojně. Navíc ve svém hledáčku mám Sudu Masakiho (Hammer Session!, Juui Dolittle)), takže další bonus! Jo, tahle romantická komedie ze Střední se mi líbila. Ale prosím vás, co sakra měli být na konce ti Santové?! O_o ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Tak, ako (zatiaľ) jediný zástupca silnejšieho pohlavia sem tiež niečo napíšem... Postavy sú pomerne v poriadku, dievčatá milé, chlapci "cool"... Niekde okolo stredu som aj celkom dobre bavil, pár-krát zasmial... Autorom sa však nepodarilo úplne vyhnúť šibnutým vsuvkám typu parochňa pána učiteľa, či anjel VS diabol VS cudzinec... Vlastne celý začiatok bol na mňa dosť bláznivý a ku koncu som sa pre zmenu začal nudiť, no a tá záplava mikulášov - to si mohli odpustiť... Po vizuálnej stránke teda môže byť, ale po dejovej - z polovice iba nasilu natiahnuté na uspokojivú dĺžku filmu... =_= Vyslovene sklamaný však nie som - lepšie 2* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama