Reklama

Reklama

The Barrens

  • Kanada The Barrens (více)
Trailer

Obsahy(1)

Navzdory jejich neochotě vezme Richard Vinyard (Stephen Moyer) svou manželku Cynthii (Mia Kirshner), mladšího syna Dannyho a dospívající dceru Sadie na prodloužený víkend tábořit a stmelovat rodinu do New Jersey Pine Barrens. Jakmile se dostanou do Warten State Forest vběhne jim do cesty zmrzačený jelen a málem se srazí s autem Vinyardových. Později ten večer padá další zkrvavené zvíře ze stromu. Zlé se změní v horší, když vysokoškolský student, kempující nedaleko, zmizí v lese. Richard bere rodinu na výlet dále do lesa na místo, kde dříve kempovali s jeho otcem. Dostane horečku a kolem rány na ruce se mu vytvoří rozsáhlá infekce, ale když začne pršet, není cesty zpět. Richardova nemoc ho brzy vysílí a bolesti hlavy mu způsobí halucinace. Co je horší, věří, že je tu něco, co je sleduje....něco se žlutýma očima, špičatými rohy a křídly netopýra - Jerseyský ďábel. Brzy objeví znetvořená těla jiných táborníků a ztraceného studenta. Vinyardovi musí bojovat o holý život. Jak děsivé odpovědi odhalí v šokujícím a děsivém závěru? (Devilskitten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Richard berie celú rodinu kempovať do oblasti Barrens napriek tomu, že s tým nikto nesúhlasí. Richard však má pocit, že sa rodina trhá a treba ju pod rúškom krásy prírody skĺbiť. Po príchode do hôr však začne mať halucinácie. Má pocit, že vidí diabla, o ktorom v tamojších horách traduje legenda. Ostatní príslušníci rodiny mu však neveria nakoľko sú v domnení, že má paranoju spôsobenú kusnutím besného psa. Až záver ukáže čo je vlastne pravda. Diabol, besnota, alebo??? Hory krásne, herecké výkony celkom slušné, strachu za štipku maku, nápad ako taký. Dve * a 45% je viac ako dosť. Opäť žiadna sláva. Na Oscara to nebude, vyslovenou stratou času ale tiež nie. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Bloody lesy rád, umí se jich bát. A pokud film dovolí, řitní svěrač povolí." Sice jsem se nakonec neposral, ale v klidu můžu napsat, že The Barrens je po delší době zase slušnej horor z lesního prostředí. Chvílema vážně hutnou atmosféru netvoří jen déšť nebo mlha, ale hlavně ta silná paranoia tatíka, který mezi stromy cítí číhající zlo. A postupem času začíná být více než jasný, že vykuchanou zvěří to vlastně teprve začíná. Napětí z neznáma vás pořád drží ve střehu, gore potřebně znechutí a závěr (mile?) překvapí. Snímek rozhodně neni pro každýho, mnozí budou peskovat nad ohromnou originalitou (tak schválně, kolikrát tu padne zmínka o Vesnici a Houbičkách?), ale já osobně jsem za něj rád, po sračkoidních "jedenáctkách" jsem nad Bousmanem málem zlomil hůl. Za mě teda hodně silná trojka. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Novinka od kreatívneho Bousmana je po jeho minuloročnom 11-11-11 našťastie očakávaným zlepšením a ide o dobrý natural horror, ktorý ma solídne bavil. Chlapík ide s rodinkou na výlet do lesnej oblasti Pine Barrens, ktorá je známa legendou o tajomnom stvorení nazývanom Jersey Devil, ktoré sa tu údajne ukrýva. Po tom, ako sa však rodinný pobyt nekoná práve v pohodovom duchu a postretne ich niekoľko nepríjemných zážitkov, začína otec nadobúdať presvedčenie, že práve Jersey Devil ich začal prenasledovať. Priznám sa, zo začiatku na mňa film pôsobil trochu otravne; rodinka sa motkala po lese, kde bola kopa ďalších otravných postáv so zbytočnými rečičkami a nič moc sa nedialo. Približne v polovici to konečne začalo naberať mysteriózne paranoidnú atmosféru, pomaličky to mrazivo hustlo a najsilnejšiu kartu to vytiahlo až vo finále. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad plným počtem, ale závěrem to skončilo a už jsem počítal s třemi hvězdami. Rozhodl jsem se tedy pro velmi silné tři hvězdy. Atmosféra od začátku dobrá, napětí také a psycho, které rodina prožívala nemělo chybu. Proč hlavního herce nenechali jako psychopata, který se nakazil vzteklinou? Vsunuli do toho ďábla, který se nakonec zjevil a to mi zkazilo celkový dojem. Naštěstí až k závěru, tudíž nejsem rozhořčen, ale spíše zklamán z toho, že nemohu dát pět hvězd, které si po celou dobu rozhodně Barrens zasloužil.. 6/10 = 69% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Prostě Ne!! Lesní Horory mám Rád, ale pouze Survivaly, tohle mě přišlo strašně Jednotvárný, Suchý, nezajímavý, Ohraný,vlastně ve filmu neukázali Nic! Žádnou Vraždu, žádnou Lekaču NIC! Jeden rozpáraný jelen na cestě, mě štastným Neudělá! Jediné, co bych nemohl vytknout, je Atmosféra, která je místy, Fájn, ale pro Mně Nuda! a Obrovský Nezájem! Oproti Mother´s Day.. Velký Krok Zpátky ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Darren Lynn Bousman napsal skript k filmu krátce po dokončení práce na snímku Saw 2 (2005). (Devilskitten)
  • Stephen Moyer dostal svolení použít při natáčení svůj britský akcent, přestože hraje Američana. (Devilskitten)

Reklama

Reklama