Reklama

Reklama

Dead Shadows

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dead Shadows vypráví děsivý příběh o Chrisovi, mladém muži, jehož rodiče byli brutálně zabiti přesně v den, kdy kolem Země prolétala Halleyova kometa. O 11 let později má být opět k vidění jedna z komet. Všichni v jeho domě se připravují na oslavu. Jak se stmívá, Chris zjišťuje, že se lidé začínají chovat divně a zřejmě to nějak souvisí s kometou. Lidé jsou stále dezorientovanější a mají sklony k násilí. Chris se pokouší z domu uniknout s pomocí dalších nájemníků, ale mají šanci přežít? (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo mi na tomto kúsku vadilo, bol neskutočne spomalený úvod, pretože kým sa niečo vôbec začalo diať, bola polovica filmu za mnou, a keďže to trvá len niečo vyše hodiny, mohlo sa to naozaj rozbehnúť skôr. Ináč veľmi príjemný, znepokojivý apokalyptický hororík, v ktorom musí hlavný hrdina - teenager prežiť útoky zmutovaných kreatúr pobehujúcich po uliciach. Síce dosť jednoduchý nápad, ale celkom to fungovalo a v druhej polovici som sa už nudiť nestihol. Aj keď bojové sekvencie hlavný hrdina s bejzbalkami verzus stádo mutantov ma teda poriadne pobavili. Pre mňa celkovo podarený horor, aj keď sa vlastne jedná najmä o akčnú prehliadku pekných masiek príšer, či rozlievajúcich sa mŕtvol. Keď už zábavné béčko, predstavujem si ho približne takto. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přiletěla kometa a s kometou emzáci. Ovšem tentokrát nepřistáli v New Yorku nebo v texaský vesnici, kde shodou okolností bydlí veterán všech americkejch válek, ale v Paříži. Jenže to je asi jediná odlišnost od všech béček, který se podobnou tématikou zabejvaj. Vše do rukou vezme mladej chcápek, kterej nejdřív dělá side-kicka místnímu gangsterovi, aby pak sám převzal roli mstitele. I když to trvalo jen hodinu a čtvrt, strašně se to táhlo, protože vzhledem ke stopáži byla očekávací část strašně dlouhá, Pak se začalo aspoň něco dít a vše začalo mírně odsejpat, ale žabožroutům by měl někdo vysvětlit, že něco jako chapadla dávno nefrčí. Čekal jsem podstatně víc. 15% ()

Reklama

zolo23 odpad!

všechny recenze uživatele

Uf ! Tak to teda bola pecka. Neverím, že takúto kravinu vypustli do sveta práve francúzi. Pri tak krátkej stopáži, aby úvodné titulky trvali skoro 5 minút je len dôkazom toho, že režisér aby natočil film, ktorý by spĺňal kritérium celovečerného filmu jednoducho tento čas musel nahnať tu... Celé mi to pripadalo hrozne priblblé, niektoré scény sú totálne zbytočné (stretnutie nejakých pouličných dílerov s Chrisom, alebo trápny rozhovor Chrisa so susedkou ,neskutočne zdľhavá bytová párty...) ale potom som pochopil, že keby tam neboli film by mal sotva pol hodinu. Na toto sa mal režisér úplne vybodnúť a keď chcel natočiť nejaký pseudo - apokaliptický akčňák mohol to urobiť systémom : mutant - prásk ,mutant - prásk ,mutant - prásk ,človek - prásk..ups! A tie 2 krátke prestrihnuté zábery ku koncu na Paríž bola len červavá čerešnička na torte tohto neskutočného filmového braku. 5% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ani se mi nechce věřit tomu, co jsem právě viděl. Dead Shadows je až překvapivě nezvládnutý film, a to po všech stránkách. Paradoxně je lepší jeho první polovina, kde se toho moc neděje a pracuje s diváckým očekáváním. Jakmile se film však přehoupne do své druhé časti a dojde na první kontakt s emzáky, je to průjem, který každou minutou ubývá na kondenzaci. Tvůrci se vydali špatnou cestou: a tou byla snaha ukazovat spoustu příšerek, ač na to nebyl řádný rozpočet. CGI tak vypadá jako z nějaké starší PC hry, zvuky při pouličních bitkách jsou až komicky monotónní a čím víc se blíží závěr, tim víc vám odumírá mozkových buněk. A přitom film nezačal vůbec špatně, navíc má pohádkovou stopáž, která bez závěrečných titulků dělá nějakých 67 minut. Ale jak píšu, ta levnost z toho přímo cáká. Riccimu přesto díky :) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po stránce střihu, kamery, občas režie a scénáře je to dost špatné ale ufounské invaze jsou můj oblíbený scifihorrorový subžánr a i když to je objektivně amatérská slátanina, subjektivně na mě tyhle-na kolenou dělané-projekty působí hodně sympaticky, takže to hodnocení dokopu až na solidní a silné 3. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama