Reklama

Reklama

Dead Shadows

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dead Shadows vypráví děsivý příběh o Chrisovi, mladém muži, jehož rodiče byli brutálně zabiti přesně v den, kdy kolem Země prolétala Halleyova kometa. O 11 let později má být opět k vidění jedna z komet. Všichni v jeho domě se připravují na oslavu. Jak se stmívá, Chris zjišťuje, že se lidé začínají chovat divně a zřejmě to nějak souvisí s kometou. Lidé jsou stále dezorientovanější a mají sklony k násilí. Chris se pokouší z domu uniknout s pomocí dalších nájemníků, ale mají šanci přežít? (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ani se mi nechce věřit tomu, co jsem právě viděl. Dead Shadows je až překvapivě nezvládnutý film, a to po všech stránkách. Paradoxně je lepší jeho první polovina, kde se toho moc neděje a pracuje s diváckým očekáváním. Jakmile se film však přehoupne do své druhé časti a dojde na první kontakt s emzáky, je to průjem, který každou minutou ubývá na kondenzaci. Tvůrci se vydali špatnou cestou: a tou byla snaha ukazovat spoustu příšerek, ač na to nebyl řádný rozpočet. CGI tak vypadá jako z nějaké starší PC hry, zvuky při pouličních bitkách jsou až komicky monotónní a čím víc se blíží závěr, tim víc vám odumírá mozkových buněk. A přitom film nezačal vůbec špatně, navíc má pohádkovou stopáž, která bez závěrečných titulků dělá nějakých 67 minut. Ale jak píšu, ta levnost z toho přímo cáká. Riccimu přesto díky :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Francouzský horor „Dead Shadows“ se nejprve tváří jako trochu atmosférický film, ale pak najednou přepne do pořádně explicitní roviny a musím říct, že se mi to díky tomu velmi líbilo. Je tu ale jeden problém, který celkový dojem docela zásadně kazí. To je skutečnost, že triky jsou zde dělané počítačově a vypadají postě zle. Pokud se přes to ale přenesete, dostanete pořádně drsnou nálož. ()

Reklama

Moena 

všechny recenze uživatele

Ukázkové guilty pleasure s krátkou stopáží, neznámými herci (hlavní herec sympaťák!) a celkem úctyhodnými triky. Některé záběry Paříže na konci téměř ikonické. Jinak vývoj a děj přímé a poměrně nečekané. Díky těm pouhým cca 70 minutám uběhne jako voda a fanoušky třeba takového zombie žánru určitě neurazí. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý chalan sa vyberie na oslavu so svojou susedkou práve v deň, kedy nastane apokalypsa. Ludia sa menia na beštie, ktoré túžia po krvi a a chlapec chce nájsť svoju lásku, ktorá sa mu stratila. Tak sa vyberie do mesta a bojuje s príšerami. Celkom zaujímavý horor z Francúzska, ktorý to pojal dosť svojsky a dosť dlho trvá kým sa rozbehne. Scény v uliciach sú slušné aj keď ich nieje vela. Zaujala ma hlavne pavúčia žena. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po stránce střihu, kamery, občas režie a scénáře je to dost špatné ale ufounské invaze jsou můj oblíbený scifihorrorový subžánr a i když to je objektivně amatérská slátanina, subjektivně na mě tyhle-na kolenou dělané-projekty působí hodně sympaticky, takže to hodnocení dokopu až na solidní a silné 3. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama