Reklama

Reklama

Rift, The

všechny plakáty
Trailer 1
Krátkometrážní / Sci-Fi / Thriller
USA / Švýcarsko, 2012, 26 min

Režie:

Robert Kouba

Hrají:

Eileen Grubba

Obsahy(1)

Již několik let nás sledují. Kdo oni jsou? Nikdo neví. Nikdo, kromě Ivana Petrenka Karkarova. Tento ruský lékař začal zkoumat podivný fenomén. V roce 1982 našel odpověď, ale než o tom komukoliv řekl, zmizel za tajemných okolností. Nyní se skupina lidí snaží najít odpověď na spoustu otázek uvedených v jeho výzkumu. (LIVINGDEAD)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný amaterský počin, emzáci ujdou. Jen škoda, že to toho trochu víc nevěsvětlili a některé části jsou docela zybtečný a nudí. Scéna s emzákem v kuchyni je hodně podobné scéně v Jurském parku, kde se v kuchyni schovávají před raptory. Největší chybu vidim v tý pistoli, vystřelí něco kolem 30 ran, což je minimálně dvojnásobný počet nábojů v zásobníku a taky jejím zvuku, výstřeli zní jak kdyby to byla nějaká hračka. Jinak na pokračování bych se i podíval, ten závěr byl slušný. 50% ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

2% - za pocit,že jsem sledoval sci-fíčko jako prase. Bohužel zůstalo pouze u pocitu. Jde až moc poznat,že jde o amatérskou záležitost. Myslím,že tvůrci si udělali radost (důležité je,že jsou spokojeni oni - já jim to přeju)! ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Necelú polhodinku trvajúci sci-fi filmík o podivných prasklinách, ktoré sa začnú objavovať na nebi. Zdá sa, že ide o mimozemskú aktivitu a pozorovanie ľudí s neistým zámerom, čo už pred rokmi skúmal ruský vedec. Ten sa však bez stopy stratil, takže na samotné odhalenie si treba počkať... No, na to že je to kraťas, by som uvítal o niečo rýchlejšie tempo a asi aj keby sa to skoro celé neodohrávalo iba v jednom bistre. Ináč to bolo celkom pekne natočené, s uchádzajúcim CGI a slušnou atmosférou, ktorá predchádzala mimozemskému odhaleniu. Len škoda, že si to tvorcovia tak zjednodušili minimalizáciou stopáže a deja. ()

Reklama

Reklama