Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl horší český film, ale bohužel i daleko lepší. Herecké výkony tady jsou otřesné, což se dalo čekat a ani napětí není žádné. Takový snímek by měl mít nějaké napětí, trošku vytříbený děj a nebo aspoň něco. Myšlenka je tak jediné, co si z toho divák může vzít, ale za cenu silného utrpení.. 3/10 = 30% ()

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte si 200ti stránkovou knížku, vytrhejte z ní 100 stránek...budete pořádně vědět o čem byla? Tuším něco o zrcadlení dnešní doby. Tak přesně takový jsou Hranaři. Celé to připomínalo videoklip. Jen ve dvou scénkách nehrála hudba! A Jiří Langmajer je skutečně špatný herec, sice se snažil, ale přehrával jako kráva! ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Obsadit do filmu celou seriálovou enklávu špatnejch herců nebyl zrovna dobrej nápad.Spousty z nich děsivě přehrává,navíc ta doslovnost v textech,kdy herci musej všechno s důrazem vyslovit,je až trapná.Navíc některý scény sou legrační(namontujem tam starý výřivky,to bude pecka)myslim že takovou kravinu by tyhle lidi neřešili.Z celkovýho pohledu bych ale ten film viděl tak na čtyřicet procent,dvacet šest je málo.40%. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Celý děj je odvyprávěn v hudebním podkresu (ze kterého mi bude hučet v hlavě ještě asi týden). Obraz a dialogy jsou tu jen tak mimochodem, čemuž odpovídá jejich kvalita a důmyslnost. Herci, když už je jim rozumět, mluví v pořekadlech, prokládaných "vole" a "kurva". Bavilo mě sledovat kulisy a rekvizity (kancelář Alexe Holého je hotový Rudův byt ze Zítra se bude tančit všude), ale jinak to nemá v kinech co dělat. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Jedno se tvůrcům upřít nedá - snaha natočit pořádní krimi thriller "po americku". Bohužel jako v mnoha jiných případech i Hranaři troskotají na děravém scénáři a všudypřítomné naivitě. Nastrkat do filmu co nejvíc známých jmen přispělo jen k tomu, že se divák v jednotlivých postavách pořádně nevyzná a ony samy ani nemají dostatečný prostor pro uplatnění. Některé momenty jsou dost nelogické, jiné zase přitažené za vlasy. Ovšem jak se říká - snaha se cení. Dávám lepší 1*. Ale pořád si stojím za tím, že zatím nejlepší český příspěvek v této oblasti je o něco serióznější Kajínek. P.S. co měl ten monolog Třísky na konci znamenat?! Člověk by si pomyslel, že po tolika letech v USA alespoň bude slušně mluvit anglicky. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Unhošti. (dyfur)
  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama