Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Plné známých až hvězdných ksichtů tak horem dolem propagované v telce v autobusu, kterým téměř denně musím jezdit... Takže bych čekala něco víc. Potkala jsem jen nudu, nudu, nudu k uzoufání, kterou jsem už dlouho nikde nepotkala. Jediné milé překvapení se ukázalo v podobě Kateřiny Brožové; zdá se, že je to snad opravdu herečka a nejen podivně dokonalá blondýnka. Přidává mi hvězdičku spolu s vždy dokonalým Jiřím Langmajerem; to už je snad stoprocentní jistota. Udrželi mne u toho jen herci a zvědavost, zda se opravdu nezačne něco dít, jinak bych zdrhala po čtvrt hodince. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl horší český film, ale bohužel i daleko lepší. Herecké výkony tady jsou otřesné, což se dalo čekat a ani napětí není žádné. Takový snímek by měl mít nějaké napětí, trošku vytříbený děj a nebo aspoň něco. Myšlenka je tak jediné, co si z toho divák může vzít, ale za cenu silného utrpení.. 3/10 = 30% ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Jsem podstatně shovívavější než uživatel SoolenJV, ale musím říct, že ten film je jeden VELKÝ narativní bordel. Během úvodní půlhodiny vysype na scénu asi dvacet postav, protřepe, prostříhá, a kdo se neorientuje v myšlenkových pochodech scénáristy, je naprosto ztracen. Ale nemusí se bát, stejně se to zvrhne v klasickou storku o pomstě a letadélku do Dubaje. Herci se předstihují v disciplíně, kdo bude víc přehrávat, špatně volená hudba vzbuzuje divákovu úzkost - že to nikdy neskončí. Bohužel tomu hodně chybí i do kultu Nahoty na prodej - a navzdory tomu, jak je ten film mimo, má hodně slušné vizuály. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film který vzhledem k nápadu nemusel být vůbec špatný,žel bohu finální výsledek působí značně amatérský a v mnoha ohledech nechtěně úsměvně.Herecké obsazení mluví samo za sebe drsoň Rašilov?kmotrovský Dejdar?ďábelsky přehrávající Langmajer?Snad jen ten Etzler s Brožovou tam tak nějak zapadli.2 hvězdy alespoň za snahu a fajn nápad...40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak a tady už to hodnocení vůbec nechápu. Co by jste vlastně chtěli? To, že je politika úzce propojená s podnikatelským sektorem není žádné tajemství a tady je to vlastně ukázáno v celé své nahotě. Možná že chvilku trvá, než se člověk zorientuje, ale jakmile pochopí, kdo za koho kope, tak si to musí užívat. Jo to kdyby v tom hrál Brad Pitt místo Rašilova, Tom Hanks místo Etzlera nebo třeba Angelina místo Brožový úplně vidím, jak se tady pějou ódy na politický thriller, který skvěle mapuje temná zákoutí politiky. Ale na českou produkci asi máme jiné nároky. Jistě, i já bych se obešel bez Korna a Postráneckého a Rašilova šlo snad také nahradit někým lepším, ale jinak to bylo zahrané slušně a i ta Brožová za něco stála. A to rozhodně nepatří mezi mé favoritky. Občas by měli hodnotící fakt vystrčit tu hlavu z prdele a na ten film se mrknout svým pohledem. 80% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Film se původně měl jmenovat Česká ruleta. (LentilleLily)
  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama