Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

film který vzhledem k nápadu nemusel být vůbec špatný,žel bohu finální výsledek působí značně amatérský a v mnoha ohledech nechtěně úsměvně.Herecké obsazení mluví samo za sebe drsoň Rašilov?kmotrovský Dejdar?ďábelsky přehrávající Langmajer?Snad jen ten Etzler s Brožovou tam tak nějak zapadli.2 hvězdy alespoň za snahu a fajn nápad...40% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Co o Hranařích napsat hezkého? Že panu Zelenkovi i pisálkům Klempířovi a Fialovi děkuju za to, že dialogy nejsou trapné, nebo přinejmenším tak trapné, jako v tuzemských filmech podobné "kvality" či úrovně bývají. Možná, že režisér tušil, o čem v kterou chvíli vypráví, nicméně nepřehlednost a náročnost jsou dvě odlišná slova. Za některé střihy by měly padat facky. Předpokládám, že většinu zúčastněných bavilo chvíli si hrát na mafii, nebo to alespoň (jako Jan Tříska v jakémsi PR rozhovoru) tvrdili, Hranaři jsou však prázdným filmem, který divákovi ani kinematografii nic nedal, a ten pitomý konec je jen logickým završením scenáristické bezmoci. Takže ještě jednou, díky alespoň za ty dialogy. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

tak takhle to dopadá, když se u nás někdo pokusí natočit "drsnej film s koulema".. 153 postav, ze kterých užší skupinka sleduje všechny ostatní na kamerách (které jsou úplně, ale úplně všude..), všichni přehrávají, většina je trapná a půlce není rozumět (Dejdarova příprava na roli zřejmě probíhala tak, že před natáčením chlastal tak dva týdny v kuse).. nejvíc parodicky pak působí stavy zoufalosti hlavních hrdinů, které jsou zde prezentovány neustálým "kurva, kurva! to je v prdeli, to je v prdeli, to je v prdeli!".. celá zápletka spolu s postavami navíc působí hrozně vykonstruovaně a tím pádem vůbec ne reálně.. až někoho u nás příště napadne natočit něco podobného, tak ať radši sbalí manželku, děcko a odletí někam s prominutím do p*dele.. prostě k smíchu.. na druhou stranu je zajímavé, jak tento film v kombinaci se znalostí hlášek z Ivánku, kamaráde dokáže pobavit.. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco mezi thrillerem a parodií na thriller. Stylizace na úrovni televizní reklamy (kterou dokonale podtrhává všudypřítomný product placement) dělá ze všeho ještě směšnější zážitek, protože napovídá, že to snad filmaři mysleli vážně. Třískův závěrečný monolog to zase naopak vyvrací, tak těžko říct. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ve stejný den jako film "Hranaři" jsem viděl i film "Kandidát", což je srovnání dvou nesrovnatelný. "Kandidát" je chytrý, i když celkem malý film, "Hranaři" jsou hloupý, i když na první pohled rádoby velký film. Herci si užívají svoje role, ale k čemu to je, když celou dobu máte pocit, že je to hodně špatná divadelní hra? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Unhošti. (dyfur)

Reklama

Reklama