Reklama

Reklama

M is for Mailbox

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Brazílie, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Existuje iba jeden veľký muž, na ktorého upíri nemajú. Ani v jeho dome a na vozíku. Ak ste upír, zďaleka sa tejto adrese vyhýbajte a choďte na Helloween koledovať radšej niekde inde. (magu)

Recenze (11)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Skvělý krátkometrážní snímek. Normálně bych dal sice tak 4 hvězdy ale tvůrci dokázali vměstnat do filmu hned tři mé milované věci. Klasickou hudbu, upíry a legendy kolem Van Helsinga. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo upíři jsou pěkné svině, ale Van Helsing to je jiná kapacita. Ani ve stáří si na něj nepřijdou. Co na tom, že si uchcává do kalhot a celé dny čumí do blba. Jak přijde na věc, je vždy „PŘIPRAVEN“ na akci. Docela povedený krvavý masakr s pěkným hudebním doprovodem. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Největší svině je ten chlap, kterej v klidu sleduje vyvraždění svoji rodiny a zasáhne teprve, když jde vo kejhák jemu. I když už byl dost starej, to znamená, že byl s manželkou hodně dlouho a dcera vypadala jako puberťačka, možná mu taky lezla na nervy, pak by to dávalo smysl. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Žiadny romantický pohľad na upírov ( TWILIGHT ), ale desivé predstavenie o tom, ako to vlastne ,,naozaj,, je. Štýlové s výborným záverom. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Nápaditý snímok v dobrom prevedení s kvalitnou hudbou a potešujúcim záverom. Takto by mal pobaviť každý kraťas. ()

magu 

všechny recenze uživatele

Upír, ktorý príde piť krv do domu najslávnejšieho lovca upírov, to nemá v hlave v poriadku. Kým ten žije, aj keď na vozíčku, všetci upíri traste sa strachom! ()

Reklama

Reklama