Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k ústřednímu námětu by se dalo hovořit o úspěchu, když tahle komedie téměř dosahuje průměru. Jenomže s triem Biggs-Zahn-Black to mohlo dopadnout rozhodně mnohem líp. Sice se snažili (hlavně poslední dva jmenovaný), ale příběh to celý táhnul hodně dolu. Scénář nepůsobil kompaktně jako celek, spíš jenom jako změť několika scének, který při sobě držely jenom silou vůle. Nějaký vtípky se ale nakonec přece jenom povedly ("elektrickej" taneček, výstupy rugby trenéra), takže za ně letí třetí hodně slabá hvězda. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Jeden z úletů, které z oblibou vyhledávám, ústřední trio looserů je fantastické(Nejvíc Jack Black v roli homosexuálního obsolventa Sendvičové univerzity:D) , k tomu posedlost Neilem Diamondem:)... Děj prakticky neexistuje, ale nevadí, stejně sem se párkrát slušně zasmál, film rozhodně není pro každého, ale pro mě dokonalá relaxace... ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Tak nějak ani nevím, za co jsem ty dvě hvězdičky vlastně dal ?! Určitě za dvě krásný ženský, a potom také za ukázku přátelství mezi muži, které dokáže rozbít jen žena, která většinou dokáže fantasticky s muži manipulovat. Jinak příběh je ubohoučký a slaboduchý, stejně jako hlavní mužský představitelé. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si představit o moc lepší herecký složení u teen komedie. Jason Biggs je dobrý herec, ať už to chcete nebo ne, Steve Zahn a Jack Black jsou vždy vtipní a Amanda Peet je nádherná. Scénář byl dobře napsaný, když to hodnotím v rámci žánru. Sice se nedočkáte žádných úchvatných kliček nebo zvratům, ale vtipů je dost a dost a fungují, jak mají. Ovšem Neil Diamond na konec, to je skutečná třešnička na dortíčku. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Hodit fuj na Amandu Peet, která mi ve filmu vůbec neseděla a zhnusila mi snad ještě víc celý pohled na tento film, který je další flák podobnej posledním všem prcičkám. Jede na stejné vlně, proto se ani nemůžeme hodnocení divit. Klasická romantická komedie, která nikdy nemá smysl a všechny jsou stejné. Jediné co mě v tomto filmu nadchlo, byly někdy vážně peckovní hlášky a výjevy, které snad vždy vyšly z pusy pouze Stevu Zahnovi a Jacku Blackovi. Tahle dvojka mě ve filmu vážně vždy dostala a líbila se mí snad více než celý film jako takový vůbec. Takže snad jen kvůli těmto dvou týpkům a těm jejich výstřelkům dávám dvě hvězdy. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (Stocki)
  • Když Sandy začne zvedat Darrena z písečné pláže poté, co ho vytáhla z vody, je záběr na její nohy, které má pokryté pískem, když už ale stojí, na jejích nohách není po písku ani památky. (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama