Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

nunka 

všechny recenze uživatele

Teenage žáner dokážem pozerať len vo fáze akuálnej beznádeje a zúfalosti, ktorá sa tiež občas dostaví ... táto americká plytčina mi asi 2 krát zdvyhla kútiky, dokonale som si pri nej odýchla, pretože som nemusela zapojiť ani jedinú mozgovú bunku. Po vzhliadnutí znova nadobúdam známy pocit, že som podobnými americkými komediálnymi delikateskami na určitú dobu presýtená. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// mohl bych říct, že herecké kreace zůčastněných -nebýt herců jedná se o podprůměrný film/// Jéžiši, tak tohle byla šílená střeštěnost. Dost často velice trapná, občas však i zábavná. Ke konci jsem byl zvědavej jak to celé dopadne/// Celkem 53%/// ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

asi dvakrát mě skutečně rozesmáli a to je docela dost, vetšinou se to ani nepovede. Jinak jde o hezkou holku, která ukazuje v celém filmu výstřih a zotročí si jednoho kluka, parta bláznivých kamarádů se ho pokusí zahránit, unesou tu zlou, najdou mu místo ní jeptišku a na konci se každej s každým ožení vdá či něco takového, ten konec je slabší, ale jinak je to docela zábava. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Amanda nebo Amanda? Detmer nebo Peet? Nic jiného se mi během projekce v hlavě nemíhalo. Omlouvám se všem, kteří by v mém komentáři snad chtěli nalézt nějakou hloubku. Znovu jsem si potvrdil, jak ´pravdivé´ jest pořekadlo, že na vzhledu nezáleží. Amandu Peet považuji za jednu z nepřitažlivějších hereček (ponechme stranou kvalitu její filmografie), čili mi nezbývá, než vyseknout poklonu Amandě Detmer, která se jí ve všem vyrovnala, ba možná i v určitých pohledech překonala. A o filmu samotném? Klasická romantická americká komedie s nádechem průměrnosti a cílem oslovit především atraktivností hlavních představitelů. A pak také kontrastem mezi nimi a vykutálenými kamarádíčky Jasonem Biggsem a Stevem Zahnem, kteří v ne málo případech role hlavních hrdinů přebírají na svá bedra. Nic duchaplnějšího vám k tomu všemu však neřeknu, s ohledem na první část tohoto výlevu mých pocitů z Pekelné ženské. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Jeden z úletů, které z oblibou vyhledávám, ústřední trio looserů je fantastické(Nejvíc Jack Black v roli homosexuálního obsolventa Sendvičové univerzity:D) , k tomu posedlost Neilem Diamondem:)... Děj prakticky neexistuje, ale nevadí, stejně sem se párkrát slušně zasmál, film rozhodně není pro každého, ale pro mě dokonalá relaxace... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • S filmováním se začalo 7. června a pokračovalo se do srpna roku 2000. (Stocki)
  • Když Sandy souhlasí se společnou večeří s Darrenem, jdou do skutečné restaurace The Cannery Seafood House. Scéna kde Sandy vrhne Darrena do vody byla natáčena právě vně restaurace. Ovšem když poté Sandy vytahuje Darrena z vody nacházejí se na východním konci pláže Jericho Beach, blízko tenisového klubu Jericho. Potíž je v tom, že mezi restaurací a pláží Jericho je vzdálenost přibližně 8 mílí! (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama