Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zaoceánský supertanker převáží velmi nebezpečnou mimozemskou substanci, aby ji „pohřbil“ v Mariánském příkopu - nejhlubším podmořským příkopu – s myšlenkou, že látka tak zmizí bezestopy. Potíže nastanou, když do plavidla udeří nevyzpytatelná vlna, těkavá látka se uvolní do okolí. Záchraná četa musí dostat loď na místo určení a tam ji potopit, jinak hrozí celosvětová katastrofa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Lásko, musím dát pozor, aby se tanker při potopení potopil správně. Za chvíli to tady všechno bouchne, a musim zajistit, aby to bouchlo správně. Pokud to správně nebouchne, tak zajistim velký hovno, protože budu na cucky, ale raději se potom s tím a nechám tě, má krásko, se zachránit, aby si mohla na konci před digitálními červánky plakat na mém pohřbu! ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, ale špatné zpracování. Efekty na dnešní dobu budí úsměv a i ten styl vyprávění je poněkud zvláštní. Dialogy jsou tak nelogické, až to budí dojem, že byli psány na rychlo na koleně. Ono to vůbec celé spíše vypadá, jakoby bez nějakých větších úprav byla zfilmována nějaká divadelní hra. Celý příběh je stavěn na dialozích bez nutnosti větších akčních scén. Zkrátka ryzí TV počin, od kterého se nedá nic očekávat. ()

Reklama

cipokomon 

všechny recenze uživatele

"Pojďme na můstek říct AHOJ kapitánovi". Kapitán se jmenuje Sparrow, teda Spirrow, ale to je šumák. Pak se mi ještě moc líbil "Sistem rebooting..." Někdy je diskuze tak blbá, že vůbec nepochopíte v čem spočívá plán. Ono vůbec texty jsou skvělé: "Musím vám říct, že ikdyž to nejsou Řekové, tak mají fakt odvahu". Pecka film a konec když ta ženská piští je neskutečný!!! ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku kupodivu zábavné, má to spád jako málokterý vysoce rozpočtový film. Ovšem to je také vše. Tím to zhasne a pak už se divák jen dáví. Nebo divák dívá? Nee, divák diví. No, vlastně i všechno najednou. Ale já myslím, že zázraky snad nikdo nečekal. Efekty dělány na koleně, scénář strašný a celý film vůbec nestojí za nic. 201402020/0 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama