Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaadvacetiletý Ricky žije v podsvětí. Jeho matka – prostitutka – ho opustila, když mu bylo pouhých dvanáct let. Ricky, nyní mladý muž, chce při příležitosti jejího propuštění z vězení otevřít na její počest bordel… (oficiální text distributora)

Recenze (4)

StDavid 

všechny recenze uživatele

Mladý muž, který si chce otevřít bordel, aby udělal radost mamince. Film plynule přeskakující z červené knihovny do brutálního masakru, to vše v rychlém tempu. K tomu přidejte několik zajímavých zvratů a slušné herecké výkony. Překvapení dne. ()

Grossing 

všechny recenze uživatele

Prostitutka se vrátí po letech z vězení s alzhaimrem, syn ji na počest postavil bordel. Matka jej nepoznává a mysli si, že je jí 25 let. Spoiler: nakonec syna zachrání před jistou smrtí. Velmi slušně zpracované téma z okraje společnosti. ()

Reklama

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Brutálne až nechutné ale so svižným tempom, trefnými dialógmi, dynamickou kamerou a dobre strihnutými postavami zastupujúcimi sociálne prostredie: ulice, bordelu a neľútostného vládcu podsvetia. Kvôli nadmernému násiliu nedopozerané. ()

phoebe79 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Žánr komedie/drama zajímavě zpracován od jiných zemí atypicky, každý potencionální vývoj situace bych předvídala absolutně jinak, slušná podívaná. ()

Galerie (69)

Reklama

Reklama