Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Z Beckerovho filmu mám viac-menej zmiešané pocity, ale vzhľadom na to, že dnes vznikajú mnohé teenagerské fekálnosti, ktoré obsahujú viacej trápnosti ako skutočného humoru som sa rozhodol jemne prižmúriť oko. Ono to vlaste vôbec nie je až tak tragické. Teda, ak si odpočítam nejaké tie scény so zvieracími telesnými tekutinami, bolo to pre mňa aj stráviteľne nechutné. Samotný film je vcelku zábavný po celú stopáž, škoda niekoľkých absolútne zbytočných scén a trápnych fórov, celkovo však prevládajú tie relatívne vydarené vtipy. K tomu, že celé je to jedno veľké klišé a herci sú až na výnimku doslova príšerní sa na záver radšej vyjadrovať nebudem. Suma sumárum - 2 a 1/2* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je to film – nikdo není na univerzitě takový king jako Van, málokdo pozná osudovou ženu stejným způsobem jako Taj Mahal, a jen hrstce z nás projde sedmileté studium jedné školy placené bohatým tatínkem. Jde o pohádku, navíc o pohádku z Ameriky. Ovšem, jsem student. A jakožto takový se při podobných ptákovinách raduji, poněvadž brána života jest v tomto období neuzavíratelná. Samozřejmě, že realita vždy vypadá jinak, než jak ji vidí američtí filmaři. Leč podstata zůstává stejná. Věřím, že lidé nepotřebují film k tomu, aby pochopili, že život se má prožít, nikoli jen přežít. A pakliže ano, snad si vybírají filmy lepší než je tento. Avšak mě Sexy párty pobavila. Protože zítra je pondělí a mně začíná další týden studentského života…:-) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další teenagerovská komedie plná narážek na sex. Jasně, fekální humor je to, co má diváka pobavit. Vtom se tu sice tolik netlačí na pilu, jako u podobných snímků, přesto se tu několik nechutností objeví. Zábavnost pokleslá, nevtipná, slabá. Snímek sjíždějící na vlně 'American Pie' zůstal na půli cesty. Kdyby se těch nechutností tvůrci vyvarovali, mohl by vzniknout příjemnější snímek s kapkou romantismu. Takhle je to velice slabé. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha nevydařených (bohužel) "teenkomedií", která je nechutná od začátku do konce (psí náplň, střevní problémy u zkoušky apod.). Byly zde doslova trapné scény, ve kterých bylo mnoho pokusů o "vtip". Jediné pozitivum je nejspíše obsazení, hlavně Tara Reid a Kal Penn. Jestli se budete nudit (to doslova!), tak doporučuji Sexy párty. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, místy je to docela sranda a je na tom vidět, že se to svezlo na vlně oblíbenosti sprostých teen komedií, které se začaly objevovat na přelomu tisíciletí ve větší míře. Není to nijak překvapivé, ta romance v tom je skoro zbytečná, bez toho by postava Van Wildera fungovala také a možná i lépe. Je to tak nějak poplatné klasickým romanticko-komediálním kostrám. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)

Reklama

Reklama