Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pouštní planetě, která byla v dávné minulosti kolonizována, vytěžena, vypleněna a zdevastována pozemšťany, nyní vládne tyran jménem Griffin. Místní obyvatelstvo trpí pod jeho nadvládo, stejně tak jako potomci lidských osadníků. Hirokin je člověk, který žije s ženou z místního kmene, již před sedmi lety zachránil. Její osada byla jako mnohé další vyvražděna Griffinovými lidmi, kteří hledali Mosse, vůdce povstalců. Hirokin se nezajímá ani o Griffina nebo povstalce. Jde mu jen o to, aby ochránil sebe a svou rodinu. To se změní ve chvíli, kdy jsou on, jeho družka a syn odvlečeni do Griffinovi pevnosti. Jen Hirokin se dostává z pevnosti živ a cesta ho zavede za vůdcem rebelů. I přes počáteční neochotu se nakonec postaví do čela rebelie a rozhodne se svou rodinu pomstít. (zipacna)

(více)

Recenze (4)

Slidger 

všechny recenze uživatele

Podle to ho co jsem viděl, tak musím říct, že to bylo složený ze spoustu jiných filmů. Bylo použito mnoho nápadů a podobných scén z filmů jako jsou "Star Wars, Pán prstenů, Gladiátor nebo Poslední Mohykán. Fakt to bylo o ničem. ()

RISOvonVODKA 

všechny recenze uživatele

Nech sa snažím ako chcem, nedokážem to dopozerať do konca. Strašné, skutočne strašné béčko, ktoré je tak nudné až sa mi tlačia slzy do očí. Vykráda všetky filmy od Star Wars až po Gladiátora. Nepobral som ani ten názov, ktorý ma s dejom a filmom spoločné asi jedno veľké ho*no. Hviezda za ten rozkošný vraždiaci vynález v pite.... ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jde o laciné béčko. Ale na rozdíl od jiných, jsem tento film byl schopen dokoukat bez přerušování. Podle mě je zbytečně dlouhý, o 30 minut méně by bylo mnohem přijatelnější. Ale zase o tomto filmu říkat, že je to totální odpad, to si nedovolím. Příběh není zrovna originální, sám jsem něco podobného již viděl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama