Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto sci-fi snímku sa mimozemšťanom podarí ovládnuť jedno zo svetových veľkomiest. Nemilosrdné bytosti nepoznajú zľutovanie a ničia všetko, čo im príde do cesty. Jodie Elliotová, mladá žena, ktorá je hlavnou hrdinkou tohto príbehu, sa pokúša v meste chaosu a deštrukcie nájsť a zachrániť svoju dcéru. (Incantator)

Recenze (6)

RajCZitko odpad!

všechny recenze uživatele

Bože...má to být audiovizuální způsob jak diváky zabavit/zahltit pocity atd. Zábava - nulová. Pocit? jen jediný. A to je totálně ubohé a příšerné zpracování, efekty jak přidané 10ti letým děckem které to bralo frame po framu ve photoshopu a celé audio stojí také za starou belu. Navíc ukrutně ubohý příběh na desettisíckrát omývaný motiv. Neříkám že toje špatně, ale kdyby si tendle film nevybral alespoň to nejhorší ze všech. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský dno sraček, jenž mi bylo blbý i sledovat. Přišlo mi jak kdyby to někdo točil na rychlo cestou do práce sony ericsnem. ()

Reklama

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

V případě mnohých parodií na všechno možné, se tvůrci i přes trapnost snaží alespoň netvářit se vážně a odlehčit celou parodii humorem. V tomto filmu na humor zřejmně nezbyly peníze, takže zůstalo jen to trapné pomrknutí na originál ( i když i ten není bůhví co ) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama