Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Taneční filmy jsou mým oblíbeným žánrem. U tohoto filmu musím vyzvednout excelentní taneční choreografie a jejich neméně skvělé profesionální provedení. Snímek má jedinečný vizuál, realizovaný skupinou sympatických mladých talentovaných sportovců, se spoustou tanečních kreací a netradičních originálních nápadů. Také hudební stránka je velmi příjemná. Jedinou jeho slabinou je jednoduchý příběh, do něhož jsou tyto dokonalé taneční prvky zasazeny. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No neuvěřitelné, ale tohle 4. pokračování předčilo číslo 2 a 3...jednička prostě zůstane vždy jedničkou..ale tahle čtyřka je perfektní. Konečně se tu děje něco nového alias celý film nepojednává o přípravě na jeden závěrečný battle, kde vyhrají bůhvíco, ale jedná se o různé parádní taneční čísla, aby vyhráli prachy na youtube, ale potom se z toho strhne boj o svůj domov. Super...protože popravdě, jak ve dvojce, tak trojce, kdy se na konci konaly battle, tak mi přišla ta druhá crew značně lepší..tady žádná jiná není..možná proto, je to taky lepší..nemám s čím srovnávat..ale ne..měli skvělé taneční čísla a i hlavní herci byli dost sympatičtí na rozdíl třeba od Streetdance 2 - konkurenční film, kdy jsem měla tu hlavní hrdinku chuť vykopat z placu, bo byla neskutečně nesympatická, hnusná a neuměla ani tančit. Takže rozhodně lepší než Streetdance. Palce nahoru. ()

Reklama

Petrson17 

všechny recenze uživatele

No, začátek mě neskutečně nudil a měl sem chuť se propadnout i s postelí do horoucích pekel, takový ten stejně umělý, nepřirozený a obehraný příběh, který nabízí téměř každý taneční film ... přeslazené dialogy, přehnané reakce herců a taková ta strašně nepředpovídatelná zápletka, ze které bych zvracel, nakonec samozřejmě veselý happy end a všichni se milujeme..bla bla.. Nicméně i přes velmi slabý a laciný příběh, se v mém případě jedná o nejlepší díl taneční série Step Up. A proč? Jedná se o taneční film, to znamená, že prostý děj se dá lehce omluvit! Zpracování filmu je na jedničku, hudba, kostýmy, prostředí scén a konečně samotné tancování je skvělé, co skvělé, úžasné!!. Občas jsem měl na ústech ten "wow", jak mne některé taneční scény nadchly! Musím přiznat, že vystoupení TheMob v muzeu umění a ty skvělé vizuální efekty ve mne vyvolaly husí kůži. Neuvěřitelné choreografie, originalita sama, banda talentovaných a sympatických tanečníků! Jsem spokojen, film splnil prioritně co by měl! Příběh by neměl být složitý, důležité je věnovat se taneční choreografii, ukázat nové taneční kreace a prostě celou dobu hlavně tancovat tancovat tancovat na plné pecky! Královský taneční film! 70% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Těžko vymýšlet nějaký prvotřídní oscarovský příběh a děj, když tyto dva elementy slouží pouze a jenom ke spojení mezi jednou a druhou taneční scénou. Takže si sedněte na prdele, vypněte mozek jako já, zaposlouchejte se do hudby a zakoukejte se do tance a jednotlivých vystoupení a třeba vám z toho vyjdou 3* stejně jako mě. Btw: U mě zatím stále vyhrává trojka, i když jen o kousek. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Takže budem mierny. Priznám sa, nepämetám si predchádzajúce filmy. Neviem o čom boli, nespomínam si na choreografie ba dokonca ani na hlavných hrdinov. Asi milion krát recyklovaný dej už nikoho neprekvapí a neohúri. Inak tomu nebolo ani tu. Úvodná päť hviezdičková scéna bola príjemné prekvapujúca. Strhla, nadchla, navnadila. Škoda, že zvyšok filmu taký nebol. Choreografií bolo síce požehnane, ale ani jedna ma nezaujala a nestrhla tak ako chorošky napr. vo Footlose. Veľa spravila hudba a beate tu použité sa mi absolútne nepáčili. Čo sa týka technického prevedenia tancov, do týchto vôd ( z obavy o svoj život ) radšej zasahovať nebudem. Ústredná dvojica sympatická, chémia pekne fungovala. Gallagher obstojný, veď ani poriadne nemal čo hrať. Návraty postáv z predošlých dielov naznačili, že tejto serií ešte neodzvonilo. Suma sumárum, obohraný a vykradnutý scenár, pekne prostredie, chabý strih pri niektorých scénach. 2 z 5 ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • Při tanci v restauraci je možné si všimnout, že Emily (Kathryn McCormick) má masku nasazenou na očích, v jedné chvíli má masku nasazenou na hlavě, a po chvíli zase na očích. (Reesam)
  • Video, ktoré hlavní hrdinovia sledujú na tabletoch na stránke “youtube.com“, skutočne existuje. (N0X.)
  • Při příchodu do restaurace při Emiliině (Kathryn McCormick) premiéře si Emily sundá kabát, který zůstane na židli, ale když vystupuje na stůl, židle je již prázdná. (sona.1990)

Reklama

Reklama