Reklama

Reklama

Pokémon Apokélypse

Krátkometrážní / Akční / Fantasy
USA, 2010, 3 min

Scénář:

Lee Majdoub

Hrají:

Lee Majdoub

Obsahy(1)

Tento trailer uvádí fiktivní (a tudíž neexistující) film ze světa pokémonů, jehož děj je přenesen do relativní reality. Potkáváme známé hrdiny ze seriálu: Ashe, Misty, Pikachua a jiné pokémony a dokonce i neblaze proslulé zloduchy Rakeťáky a jejich kocouřího mazlíka. Chystá se válka. Co však zmůžou pokémoni v dnešním krutém světě? (Estrellita)

(více)

Recenze (28)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně něco! Původní Pokémony jsem pravidelně sledoval (a kdo v mém věku taky ne), takže jsem se ze zvědavosti kouknul i na tento krátký snímek. Nevím, co k tomu říct. Na jednu stranu je tu dobrý nápad, probudit zpět k životu starý fenomén. Avšak na druhé straně jsou naprosto strašní "herci", nehorázně odfláknuté efekty a absence nějakého smyslu. Zkrátka bude určitě lepší, když nevznikne žádný celovečerák (aspoň ne od stejných tvůrců). ()

Nevka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi v jedné nedaleké galaxii, v době kdy už jsem si myslel, že snad horší film než Sucker Punch nemůže být jsem si projížděl různá videa na YouTube, narazil jsem na tuto!!!! Klikl jsem na odkaz Pokemon Apokélypse a čekal jsem, co z toho vyleze! Zděšeně jsem na to video koukal celé tři minuty. Jakmile to skončilo, byl jsem rád, že to mělo jenom tři minuty. Herci byli děsní, grafika byla děsná a do toho jsem ještě musel koukat na toho zmrzačeného chudáka Pikaču. Po tomhle děsu už jen doufám, že se někdo nerozhodne tenhle film natočit. Plný zhnusení dávám hodnocení ODPAD a varuji vás!!!! NEZÁPÍNEJTE TO!!! ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nepatřím mezi fanoušky Pokémonů, nicméně i tohle je z mé strany dost konzultovatelné. Na jednu stranu by hraný film byl něco nového, originálního, nečekaného, a určitě zajímavého. Na druhou stranu již dle tohoto "traileru" by se zcela zřejmě muselo zapracovat na efektech a animaci, která zde byla hodně špatná. Musel by se do toho pustit někdo, kdo zvládne velké sousto a doslova se z toho neposere. Každopádně zatím nic, a tak se rozporuplné názory budou dál střetávat. Tak uvidíme, jestli je někdo v budoucnosti rozetne. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama