Reklama

Reklama

101 neobvyklých případů

(TV film)
  • Česko 101 neobvyklých zranění I. (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Co všechno se může dostat do lidského těla? Přehlídka odstraněných nebezpečných předmětů. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tento typ dokumentov "prežili sme katastrofy" či "top 10 najväčších policajných nahánačiek" začína byť čím ďalej obskúrnejší, a nechutnejší. Síce rovnaká šablóna: šokujúca udalosť, nejaký záber, fotky, rozhovor zasiahnutého a samozrejme objasnenie z úst komentátora za pochodu údernej hudby. Zabudnite na sériu filmov Final destination! Dnes tu máme snímok o nezničiteľnosti ľudského tela. Samozrejme za veľkého prispenia štastia a náhody. Takže čo sa dá zjesť, vraziť do lebky, voperovať? Na čo sa dá nabodnúť alebo "nechtiac" sadnúť (v rámci sexuálnej korektnosti s homosexuálnou komunitou som zámerne vynechal slovné spojenie "vraziť do prdele")? Tu máte 100 príkladov. Posledný najnechutnejší príklad s medicínskych príkladov tretieho sveta je len taký nechutný bonus na záver. Za regulárny príspevok do tabuľky sa však radiť nemôže nakoľko sa tu bavíme o nejakom krutom žarte prírody. V rámci zaujímavosti dobre, v rámci toho aby ste sa na pohotovosti vyhli trápnosti a vetám "Ha, nič nové. Toto sme tu už mali." tiež. Takže vyhlasujem sútaž: Prepichnite si lebku niečim originálnym! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Horší jak kdejaký "gorehoror". Všichni měli obrovské štěstí. A nedá se říct, že si za to mohli sami. Prostě štěstí v neštěstí. Fuj Tajbl. ()

3KnockPenny 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlela, jakému kinematografickému skvostu bych měla věnovat svůj první komentář, ale ne, přemýšlení stranou, protože ta inspirace z nápadu strčit si pískomila ve sklenici do análu a čekat, že se mi tím "nevšedním" vrr vrr vzrušením, jak se ten dusící se chudáček snaží dostat zpátky na světlo světa, změní celý můj sexuální život, mě naplňuje mnohem většími vizemi :D Takže poklona všem kreténským individuím, kteří ve mně díky tomuto dokumentu zanechali smutný pocit, že nejsem až tak zvrácená, jak jsem si myslela. A není tedy vůbec vedlejší, že mě to nasralo. ()

Reklama

Reklama