Reklama

Reklama

Smrtící droga

(TV film)
  • USA Meth: Kiss of Death

Obsahy(1)

Dokumentární film o zhoubných účincích metamfetaminu na lidský organismus. Tato stimulující droga (na stejné bázi jako u nás známý pervitin) působí na lidské tělo zvláště rozkladným způsobem. Film Metamfetaminový polibek smrti se soustředí na stomatologické problémy jeho pravidelných uživatelů. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hláška: Dr. Stephen Wagner: - "Vyschlá ústa, přísun sacharidů, nedostatečná ústní hygiena, k tomu se přidává skřípání zuby, které droga způsobuje. To všechno má za výsledek tzv. metamfetaminová ústa." ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Tohle bych povinně promítal na základce. 5 hvězd nedávám jenom proto, že dokument shrnuje hlavně jeden z fyzických jevů pervitinu a tím je kazení zubů a ostatní jevy přehlíží. Ovšem si musíme uvědomit to, že pokud by měl někdo natočit dokument shrnující veškeré záludnosti a zrůdnosti pervitinu, musel by mít nějakých 10 hodin. Je to všechno reálné, mám s methem zkušenosti, jsem abstinent a když jsem absoloval pobyt v léčebně, spoustu lidí (ne)mělo perníkové zuby. Bohužel jsou však zuby až jedna z psoeldních věcí co pervitin rozežere. ()

Reklama

radys.v 

všechny recenze uživatele

Teď přesně nevím, jestli je to dokument o metamfetaminu, nebo reklama na vězeňské zubaře. Osobně znám několik fetek, které smaží pervitin - a myslím, že zničení zubů je jen nejmější problém, co všechno likviduje v organismu tenhle chemický hnus. ()

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Trochu strohé, dokument nejde moc do hloubky. Průměrný dokument o negativních účinků metamfetaminu na lidské zdraví.Celkové hodnocení: 50% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama