Reklama

Reklama

Hatchet III

  • USA Adam Green Presents Hatchet III
Trailer

Obsahy(1)

Jednotka rýchleho nasadenia obkľúči chatrč v močiari, ktorý je domovom zabijaka menom Victor Crowley (Kane Hodder), s úmyslom nebezpečného vraha zneškodniť. Medzitým sa Marybeth (Danielle Harris), ktorá ako jediná prežila krvavý masaker, čo sa udial v močiari, musí spojiť sa miestnym policajtom Fowlerom (Zach Galligan) a jeho ex-manželkou (Caroline Williams), ktorá je špecialistka na maniakov. V tomto zložení sa pokúsi odhaliť pravé dôvody vražedného vyčíňania Victora Crowleyho a ukončiť ho raz a navždy. (Kadas97)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po nepříliš povedené a utahané dvojce je třetí díl Hatchetu neskutečná pecka, která ještě o kousek předčí díl první. Působí jako balzám na duši všech milovníků pokleslé, béčkové a hodně ujeté zábavy. Krvavě vtipných momentů je v něm tolik, že se je ani nebudu snažit vyjmenovat. Scénář je hodně povedený, roztomile hloupoučký a přímočarý děj má spád, nejsou v něm snad žádná výrazně hluchá nebo nudná místa. Afektovaná Danielle Harris se dá výjimečně docela vydržet (a chvílemi jí to i dost sekne), a epizodní účast Sida Haiga, mého oblíbeného klauna ze Zombieho The Devil's Rejects, je pověstnou třešničkou na dortu. Lobotomizovaný děj, krev, maso, vnitřnosti, to vše zabaleno do nadsázky a sladce zvráceného humoru, zkrátka přesně můj šálek horrorové parodie, mňam! Silné čtyři. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Předně je třeba říci, že je to krvavá ptákovina a že hledači kvalitních snímků by si měli z mého hodnocení 2* strhnout. Humor se blíží k bodu mrazu, při řádění sekýrníka se však divák jistě pobaví. Nejvtipnější scéna mi přišla ta, kdy se ležící polda rozhoduje mezi Victorem a krokodýlem. Rozhoduje, rozhoduje a šup, krokodýl byl rychlejší. Gore je řádně šťavnaté, i když občas poznáte gumové masky a umělé údy. Na druhou stranu je to rychlé a trhání hlav, rukou a vytahování střev zábavné. Třetí díl kopíruje prvního Predátora zřejmě nejvíce. Brutální masakrování obětí, šílená palba policistů do nitra džungle na domnělý cíl i vytržení lebky i s páteří z těla tak, jak to dělají predátoři v comicsech. Prostě rozkošný masomlejn uprostřed nevinné vegetace. A šerif! Ne, to musím napsat, i když tak vyzradím jeho konec. Zach Galligan se promění v bachčisarajskou fontánu, která, zatímco jsou u ní prolévány slzy, chrlí rudou spršku na všechny strany... A celou tuhle mordýrnu, kde se neustále místo lidí válí jen jejich zbytky, otevírá Hail Genocide od Gwar... ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Keď sa zakrvavená Marybeth so skalpom v ruke ocitla na policajnej stanici a tí zmobilizovali arzenál, že by si s ním vystačil aj Cameron, som sa pocitovo ocitol na LV-426. Tretí Hatchet pod novým režijným dohľadom ponúka presne tie ingrediencie aké mi chutia najviac - hlučnú akciu a mäsiarčinu toho najhrubšieho zrna. Nonstop fuckujúca jednotka sa neserie, páli do všetkého, aj ľudí z vlastných radov, Viktor sa neserie, trhá na kusy ženy, mužov bez rozdielu a Green, ten sa už vôbec neserie a do nekorektnej zábavy prináša aj spoločenskú kontroverziu, ktorá by pohla žlčou celej africkej komunite na americkom kontinente. A tam niekde sa objavuje jedno z prekvapení aké spomína George S. Jediné čo som nepobral, bola operácia “vezmi popol do ruky“, ale zas chápem, zabiť niečo, čo má viac životov ako mačka a rovnako životov ako Voorhees si žiada aj neotrelé a možno trochu bizarné spôsoby zabitia. Teraz už friško rekonvalescencia a šup do 4ky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím kdo z vás co čekal od dalšího (samozřejmě že zbytečného) pokračování moderní nízkorozpočtové slasher klasiky, ale já rozhodně nečekal nic lepšího ani chytřejšího. Tohle je průměrný béčkový řádění ohyzdnýho nerozbitnýho netvora z bažin, kde už je víceméně jedno jak vysoký nakonec zaskóruje bodycount, jak to všechno skončí, nebo co se vůbec dělo ve dvou dílech předtím, protože je to celý komedie, na nikom z přítomných vám vůbec nemusí sejít, a gore efekty jsou tak akorát na hraně s něčím, co už bych označil za výtvarnou výchovu u nás na střední. Potěší "Hail, Genocide!", Sid Haig a co mi až pamět sahá, v rámci subžánru je to určitě ještě jeden z těch lepších. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Trojka je kravina! Je mi úplně u prdele jestli se jedná o vraždící legendu. Pochybná jednitka S.W.A.T jde jednou pro vždy zabít vraždící monstrum. Ale jak chcete zabít něco čemu ustřelíte palici brokárnou a pak jej rozřežete na půl motorovou pilou. Borci to něj naprali minimálně 3000 kulek a nic... Jako horor to nefunguje a jako komedie už vůbec ne! Film pro pubertální děcka! 0% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Podľa zámeru tvorcu série Hatchet, Adama Greena, sa vo filme neobjavuje žiadna počítačová animácia. (beso74)
  • Po týždni natáčania vyhlásil herec Kane Hodder (Victor Crowley), že je to najťažšia práca, akú kedy pri natáčaní filmu robil. Niet sa čo čudovať, leto v Louisiane je známe svojimi vysokými teplotami a rovnako vysokou vlhkosťou vzduchu. Navyše, Kane musel mať na svojom tele takmer 30 kíl silikónu a mejkapu. (beso74)

Reklama

Reklama